TikTok'ta 100 Milyon takipçiye ulaşan ilk isim "O" oldu!

Charli D’Amelio, TikTok'ta 100 milyonluk takipçiye ulaşan ilk kişi olarak internet tarihine geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2020 01:30 GÜNCELLEME 24.11.2020 01:31 TEKNOLOJİ
TikTok'ta 100 Milyon takipçiye ulaşan ilk isim "O" oldu!
TikTok'ta 100 Milyon takipçiye ulaşan ilk isim "O" oldu!

Charli D’Amelio TikTok rekoru kırdı. 16 yaşındaki D’Amelio, TikTok’ta 100 milyonluk takipçiye ulaşan ilk kişi olarak internet tarihine geçti.

 

ÜNLÜ İSİMLERİ GERİDE BIRAKTI

Genç internet yıldızı, bu rakama ulaşırken en yakın takipçilerine de ciddi bir fark attı. Charli D’Amelio’nun TikTok’ta Will Smith’in iki katı, Dwayne The Rock Johnson’ın üç katı, Selena Gomez’in dört katı, Kylie Jenner ve Ariana Grande’nin beş katı takipçisi bulunuyor.

 

D’Amelio, TikTok hesabında genelde dans yeteneğini sergiliyor. Günlük hayatından kesitlere de yer veren genç internet fenomeni, moda markalarıyla işbirliği yapmasıyla, Super Bowl reklamında görünmesiyle de dikkat çekti.

AİLESİ DE ÜNLÜ

D’Amelio’nun ailesi de onun şöhretinden yararlandı. Kız kardeşi Dixie, haziran ayında bir single çıkardı ve YouTube’da 92 milyon görüntülenme aldı. İki kardeş birlikte podcast’lar yapmaya başladı. TikTok yıldızı D’Amelio, bir de kitap yazıyor. Kitabı gelecek ay piyasada olacak.

Anne ve babası Heidi ve Marc’ın da hayranları var. Her birinin kendi TikTok, Instagram ve Twitter hesapları olmasının yanı sıra bu platformlarda ‘D’Amelio Family’ adıyla ortak hesapları da var.

Geçen yıl bu dönemde Charli D’Amelio’nun 6 milyon takipçisi vardı. Aradan geçen bir yılda büyük bir takipçisi patlaması oldu.

 

YORUMLAR 3
  • Ela 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim canımın içi
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar önemli
    Cevapla
  • Yavuz Hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir hikâye anlatılır; 70 altın veriniz, 70 de değnek vurunuz. Yeteneğini boş işlerde kullananlara söylenir. İnsanlık bir gün gerçek hayatla yüzleşecek ama geç olmadan olsa bari.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR