Honor katlanabilir telefon için tarih paylaşıldı

Honor’un yeni ve katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair bilgiler sızdırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2021 16:57 GÜNCELLEME 03.10.2021 16:57 TEKNOLOJİ
Honor katlanabilir telefon için tarih paylaşıldı
Honor katlanabilir telefon için tarih paylaşıldı

Huawei’nin alt markası olarak piyasaya çıkan ve Çin pazarının üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Honor’un halen Huawei ile teknik konularda dirsek temasının sürdüğü biliniyor. Özgün olarak da birçok önemli modele imza atan Honor, katlanabilir telefon modelinde de söz sahibi olmak istiyor.

Huawei Mate X2'ye benzeyeceği tahmin edilen model için Honor CEO'su George Zhao, "Sektördeki en iyi katlanabilir cihaz olacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bazı analistler Honor'un mevcut imkanlarla iyi bir iş çıkardığına inanıyor.

Beklentileri yükselten bu açıklamaların yanında, daha önce telefonun sahip olduğu bazı teknik özellikler de sızdırılmıştı. Bu sızıntılara göre Honor Magic X modeli Snapdragon 888 Plus işlemciden güç alacak. 5nm teknolojisi ile üretilen işlemci, Snapdragon 888 işlemcide de kullanılan 3.0GHz Kryo 680 çekirdeğine ve Adreno 660 grafik arayüzüne sahip.

Honor Magic X modeli, Çin'in en büyük ekran üreticilerinden olan Boe tarafından üretilen ekranla gelecek. 8 inçlik bir ekranla tanıtılacağı belirtilen cihazın, 2021'in son çeyreğinde piyasaya sürüleceği söyleniyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR