Instagram hikayelere yeni özellik geliyor

Instagram, popüler hikayeler kısmı için uzun süredir beklenen bir özelliği test etmeye başladığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2021 09:48 GÜNCELLEME 08.10.2021 09:48 TEKNOLOJİ
Instagram hikayelere yeni özellik geliyor
Instagram hikayelere yeni özellik geliyor

Instagram Reels son zamanlarda revaçta olsa da hikayelerde halen platformun önemli özellikleri arasında. Sürekli olarak yeniliklerle karşımıza çıkan Instagram, hikayeler için yeni bir reaksiyon özelliği denemesi yapmaya başladı. Bu kullanıcı reaksiyonu aslında en temel Instagram özellikleri arasında.

Sosyal medya platformu Instagram, hikayeler için beğeni butonu denemesi yapmaya başladı. Platformun temel özellikleri arasında olan beğeni, şimdiye kadar IGTV ve gönderiler de yer aldı.

WhatsApp, instagram, Facebook çöktü, sosyal medya coştu WhatsApp, instagram, Facebook çöktü, sosyal medya coştu

Instagram hikayeler için şimdiye kadar kullanıcılar emojilerle reaksiyon gösterebiliyor. Ancak platform belli ki sadece beğenisini belirtmek isteyen kullanıcıları da unutmadı.

Alessondro Paluzzi, hikayeler beğeni özelliği hakkında önemli bir sızıntı yaptı.

Sosyal medya uygulamaları araştırmacısı Alessandro Paluzzi, Twitter hesabı üzerinden bu deneme ile ilgili ekran görüntüsünü paylaştı. Ancak bu ekran görüntüsü Instagram hikayeler için beğeni butonu denemesi yapıldığı dışında pek bilgi sunmuyor.

Gönderilerde beğeni yapabilmek için iki kere tıklamak gerekiyor. Hikayeler ise tek tıklama üzerine çalışıyor. Kişinin bir önceki hikayesi için sola, başka hikayeye geçmek için sağa tıklamanız yeterli. Hikayeler beğeninin tıpkı emoji tepkileri gibi mesaj gönder ile dm üzerinden iletilebilme ihtimali de var.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR