Android uygulama mağazası Play Store’a yeni özellik

Android ekosisteminin uygulama mağazası Play Store, kullanıcılarına kolaylık sağlayacak yeni özelliğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2021 14:47 GÜNCELLEME 05.12.2021 14:47 TEKNOLOJİ
Android uygulama mağazası Play Store’a yeni özellik
Android uygulama mağazası Play Store’a yeni özellik

Google Play Store, güncellemeleri kontrol etmek için daha belirgin bir buton ekledi. Bu mağaza, tüm Android cihazlar için uygulama, film ve televizyon, müzik, kitap ve haber abonelikleri satın almak için varsayılan mecra. Mağazanın geliştiricileri yeni özellikler ekleyerek kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor. İşte son olarak kullanıcıların fark etmekte zorlandığı bir özelliğin güncellendiğini görüyoruz.

Google’ın mağazasında sunucu tarafı güncellemeleri oldukça yaygındır. Bununla birlikte, yeni bir güncelleme daha kullanıcılara yönelik. 9to5Google’ın haberine göre, artık bazı kullanıcılar için mağazadaki güncellemeleri kontrol etmenin çok daha belirgin bir yolu var.

Bazı kullanıcılarda, yeni bir özellik görünmeye başladı. Buna göre, Play Store > Ayarlar > Hakkında altında bulunan bu yeni seçenek, yalnızca mevcut işlevsellik üzerine kurulu. Mağaza sürümünün altında bir ‘Play Store’u Güncelle‘ butonu yer alıyor. Bu sayede kullanıcıların uygulama mağazasında bir yükseltme olup olmadığını kolayca kontrol etmelerini sağlıyor.

 

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR