Esprili diliyle bilinen Varank'tan bu sefer sert cevap: Komiklik değil lüzumsuzluk!

Kendisiyle ilgili yorumlara verdiği esprili cevaplarla gündeme gelen Bakan Varank, bu sefer sert bir paylaşım yaptı. Varank, Ceminay'ın uzay programıyla ilgili paylaşımına, "Komiklikle lüzumsuzluk arasında kalın çizgi var" yanıtını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2022 20:03 GÜNCELLEME 27.05.2022 20:03 TEKNOLOJİ
Esprili diliyle bilinen Varank'tan bu sefer sert cevap: Komiklik değil lüzumsuzluk!
Esprili diliyle bilinen Varank'tan bu sefer sert cevap: Komiklik değil lüzumsuzluk!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir Türk'ün Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderileceğini açıklamıştı. Erdoğan'ın açıklaması heyecana neden oldu. Uzaya gitmek için şu ana kadar 31 bin vatandaş başvuru yaptı. 

Türkiye Uzay Ajansı'nın açıkladığı şartlar şöyle: 

  • 45 yaşından küçük olacak
  • Mühendislik, fen bilimleri, temel bilimler alanlarında eğitim ve tıp fakültelerinden lisans derecesine sahip olacak
  • Çok iyi derecede İngilizce bilecek.

Uzaya gidecek ilk Türk hangi eğitimleri alacak ve ne üzerine çalışacak? TÜBİTAK’a sorduk!Uzaya gidecek ilk Türk hangi eğitimleri alacak ve ne üzerine çalışacak? TÜBİTAK’a sorduk!

Şartların açıklanmasından sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Boydan elenmeye alıştım da yaştan elenmek biraz üzdü" paylaşımı yapmıştı. Varank, bugün de bir gazeteye verdiği demeçte, "Siz gitmek ister miydiniz?" sorusuna, "Ben gidemem. Öyle kapalı ortamlarda bulunamam. Klostrofobim var" yanıtını verdi. 

RADYOCU CEM CEMİNAY'DAN VARANK'A ELEŞTİRİ

Varank'ın esprili paylaşımı sonrası radyocu Cem Ceminay sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Sanayi Bakanı'nı eleştiren ifadeler kullandı. Ceminay, "Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank uzaya gidemeyeceğini söylemiş. 'Klostrofobim var' demiş. Kendi programından haberi yok. Yaşı tutmuyor zaten istese de gidemez. Sınırı aşmış bir yıl geç kalmış ama konuşuyor işte biz de alıştık artık he he diye dinliyoruz" ifadelerini kullandı. 

"KOMİKLİKLE LÜZUMSUZLUK ARASINDA KALIN BİR ÇİZGİ VAR"

Bakan Varank, Ceminay'ın paylaşımına tepki gösterdi. Varank, Twitter'dan, "Komiklikle lüzumsuzluk arasında ince değil baya kalın bir çizgi var" paylaşımını yaptı. 

Bakan Varank'tan esprili yanıt: Böyle temenni mi olurBakan Varank'tan esprili yanıt: Böyle temenni mi olur

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    cem ceminayı ciddiye bile almaya değmez.... soytarının teki
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu cem denen müptezeli dinleyen varmı hala
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de artık cıvıklığa kalın bir çizgi cekilmeli
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    bakan Varank'ın Allah'ına kurban
    Cevapla
  • Tolga can 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceminay boş konuşuyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR