Önce biz, sonra Amerikalılar!
Nokia, merakla beklenen modeli Noka N96'yı satışa çıkartıyor. Tüm ülkelerde aynı tarihte çıkacak olan telefon, Amerika'da daha geç çıkacak. İşte detaylar.
GİRİŞ 04.09.2008 02:20
GÜNCELLEME 04.09.2008 02:20
TEKNOLOJİ
BlackBerry Bold
:: Teknolojinin kalbi yer mi değiştiriyor dersiniz?
'un Türkiye'de yapılan lansmanı, bomba etkisi oluşturmuştu. BlackBerry Bold'un ülkemizdeki testleri bitirilip yayınlandığı sıralarda, Amerikalı teknoloji tutkunları daha telefonun kutusu görmemişlerdi. Bu modayı şimdi de Nokia takip ettiriyor. Multimedya desteği çok güçlü olan Nokia N96, Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Çin'de kısa zaman sonra satışa çıkacak.
Teknoloji markalarının doğduğu yer olan Amerika'da ise bu yılın son çeyreğinde satılacak. Bu gecikmenin nedeni, Amerika ve Kanada'da kullanılan özel ağlarla (3G HSPDA) uyumlu olmasını sağlamak . Avrupa'daki satış fiyatı, vergiler hariç 794,5 Dolar olan telefon için son bir hatırlatma daha; Amerika'da satılacak olan Nokia N96, diğer ülkelerden 100 Dolar daha pahalı olacak.
:: Teknolojinin kalbi yer mi değiştiriyor dersiniz?
YORUMLAR 1
-
Süleyman Yılmaz 17 yıl önce Şikayet EtNedeni belli değilmi?. İşimize yarasın yaramasın, yeni çıkan göze hoş gelen her şeyi almak isteyen bir toplumuz. Çok güzel bir pazar.. Gidipte Japonyaya satacak değilya. Adamlar işini göremez hale gelinceye kadar kullanıyorlar.Beğen
