Ünlü tiyatrocu Nurseli İdiz gözaltına alındı

Ünlü tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, İzmir'de gözaltına alındı. Peki Nurseli İdiz neden gözaltına alındı? İşte tüm detaylar

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2017 11:39 GÜNCELLEME 29.03.2017 11:39 Televizyon
Ünlü tiyatrocu Nurseli İdiz gözaltına alındı
Ünlü tiyatrocu Nurseli İdiz gözaltına alındı

Nurseli İdiz, İzmir'de gözaltına alındı. İdiz, "Hakim, polise mukavemet nedeniyle hakkımda yakalama kararı olmadığını, sadece İstanbul Adli Tıp'ta bulunan dosya ile ilgili ifade vermem gerektiğini söyledi. Yani bir yanlışlık nedeniyle gözaltına alındım" dedi.

Yaklaşık 5 saat gözaltında tutulan Nurseli İdiz, yaptığı açıklamada, "İstanbul'da polise mukavemet suçundan hakkımda açılan davada ifade vermediğim için gözaltına alındım. Gözaltına alındıktan sonra polisler tarafından İzmir Adliye Sarayına getirildim. Burada 2 saat beklemeden sonra 27. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim önüne çıktım. Hakim, polise mukavemet nedeniyle hakkımda yakalama kararı olmadığını, sadece İstanbul Adli Tıpta bulunan dosya ile ilgili ifade vermem gerektiğini söyledi. Bende süre verilmesi durumunda ifade vermeye gideceğimi söyledim. Mahkeme başkanı bir haftalık süre verdikten sonra polis tarafından serbest bırakıldım. Yani bir yanlışlık nedeniyle gözaltına alındım" diye konuştu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR