Trabzonspor'un yeni transferi ilk idmanına çıktı

Slovenya'da 24 günlük kamp çalışmalarının ardından 3 gün izin yapan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına yeniden başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2018 20:46 GÜNCELLEME 27.07.2018 20:46 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni transferi ilk idmanına çıktı
Trabzonspor'un yeni transferi ilk idmanına çıktı

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Abdülkadir Parmak, sakatlığı nedeniyle MR çektiren Abdülkadir Ömür ile kondisyon salonunda çalışan Burak Yılmaz katılmadı. Hafif sakatlıkları süren Jose Sosa ve Mustafa Akbaş, takımdan ayrı yan sahada çalıştı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kondisyona yönelik bir çalışma yaptı.

 

- Amiri takımla ilk idmanına çıktı

Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna resmi olarak kattığı tek oyuncu olan Vahid Amiri, bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıktı.

Slovenya kampının son günlerine transferi denk geldiği ve vize sorunu yaşadığı için pilot takım 1461 Trabzon takımı ile çalışmalara başlayan 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, yeni takımının Trabzon'daki ilk antrenmanında yer aldı.

Trabzonspor'un dün kente getirdiği 22 yaşındaki bir diğer İranlı stoper oyuncusu Majid Hosseini'nin ise kulübüyle henüz sorunların çözülmemesi nedeniyle antrenmana katılmadığı belirtildi.

- Tesisler yenileniyor

Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Bordo-mavili futbolcuların kaldığı odaların sayısı arttırıldı, yeni düzenlemeler yapıldı. Bir süre devam edecek çalışmalar nedeniyle bordo-mavili takım, 1461 Trabzon'un tesislerini kullanıyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ayrıca çocuklar için oyun parkı da yapıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR