Trabzonspor'dan Talisca için resmi açıklama!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports ekranlarında transferle ilgili konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2020 15:31 GÜNCELLEME 10.01.2020 16:44 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Talisca için resmi açıklama!
Trabzonspor'dan Talisca için resmi açıklama!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Hangi amaçla çıktığını bilmediğimiz bir Talisca iddiası var. Ne gündemimize geldi ne de bir görüşme oldu! Net, net, net! Talisca hiç gündemimizde olmadı" ifadeleriyle Brezilyalı futbolcuyla ilgilenmediklerini net bir dille açıkladı.

 

 

Transfer beklentisine giren taraftara da seslenen Ağaoğlu, "Lütfen hiç kimse gözünü yukarıdaki isimlere dikmesin. Takımın bütçesi bu. Biz bunu aşarsak, Trabzonspor'a tarihin en büyük ihanetlerinden birisini yapmış oluruz." şeklinde konuştu.

SOSA VE NOVAK AÇIKLAMASI

 

 

Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jose Sosa ve Filip Novak'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Novak'un menajerinin yüksek komisyon istediğini kaydeden Ağaoğlu, "Novak'ın menajeriyle yaşadığımız bir komisyon anlaşmazlığı var. Bizim menajerler için belirlediğimiz bir rakam var, üzerine çıkmak istemiyoruz. Novak'a önerdiğimiz ücret, kulüp ve ülke şartlarında çok çok iyi bir rakam. Novak'ın da o parayla ilgili bir sıkıntısı yok. Menajeri kulübün önerdiği rakamı kabul etmek zorunda. Geldiğimiz süreç o" dedi.

Sosa ile büyük ölçüde anlaşıldığını da belirten menajer, "Jose Sosa ile ücret olarak bir sıkıntımız yok. Sosa ile bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, profesyonel, takımın kaptanı, takımı en fazla sahiplenen oyunculardan biri. Camianın beklentilerinin çok farkında, profesyonel, beyefendi, takımı her türlü sahiplenen bir oyuncu. Önümüzdeki ay içinde menajeri geldiğinde bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ndiaye de gündemimizde yok dediniz şuan takımda kime yok deniliyorsa o alınıyor sizde bence boşuna alınmayın hahaha
    Cevapla
  • meftun28 4 yıl önce Şikayet Et
    haber olunca fiyat artıyor kardeş.
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Talisca herkesin isteyeceği bir oyuncu ama şu an aldığı yıllık ücreti verebilecek bir takım yok. Zaten Çin liginde yeni başlayan uygulama, ligde mevcut oynayan yabancı oyuncuları kapsamıyor, yani bırakmazlar oyuncuyu.
    Cevapla
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Stoper şart
    Cevapla
  • bone breaking 4 yıl önce Şikayet Et
    Defansif kurgumuz takım anlayışımız zayıf. Popesku gibi bir oyuncu lazım oyunu geriden kuracak kimlikler lazım. Talizkanın görevini 3 kişi yapıyor bizde gerek yok.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR