Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı buluşuyor

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp'in önceki gün görüştüğü Abdullah Avcı ile İstanbul'da gerçekleşmesi beklenen yeni toplantıda Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da olacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 12:21 GÜNCELLEME 26.07.2020 16:07 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı buluşuyor
Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı buluşuyor

Bir yandan Türkiye Kupası finaline odaklanan Trabzonspor Yönetimi, diğer taraftan teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Listedeki adaylardan Şota Arveladze, Tayfun Korkut ve Kenan Koçak ile temas kurulurken, Prosinecki ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılması bekleniyor. Gündemdeki hocalar arasında iki kez masaya oturulan tek bir isim var: Abdullah Avcı. Son olarak Bodrum'da Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp'in görüştüğü Avcı, görev için oldukça istekli.

 

 

ŞAMPİYONLUK İSTEĞİ

Trabzonspor'un kaliteli bir kadrosunun olduğuna dikkat çeken Avcı, önümüzdeki sezon şampiyonluğa ulaşılabileceğini söyledi. Pandemi öncesi ve sonrası takımdaki yaşanan değişimi değerlendiren, kadrodaki isimleri hem fiziksel hem de taktiksel açıdan masaya yatıran Abdullah hoca, son görüşmede kafasındaki Trabzonspor fotoğrafını anlattı. Avcı'nın üzerinde durduğu konulardan biri de fiziksel yetersizlik ve yaşanan sakatlıklar oldu. Bu konuda daha kalıcı çözümler ve profesyonel bir ekibin çalışması gerektiği vurgulandı.

 

 

PARA HİÇ KONUŞULMADI

Abdullah Avcı ile hafta başında bir görüşme daha yapılacak. İstanbul'da gerçekleşmesi beklenen zirvede bu kez Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da yer alacağı öğrenildi.

Başarılı çalıştırıcı, görüşmede Trabzonspor'la ilgili bu kez detaylı sunum yapacak. Artıları-eksileri tek tek anlatıp transferde ihtiyaç duyulan oyuncu tiplerini söyleyecek. İsim belirtmekten ziyade ne tarz futbolcuların kadroda eksik olduğunu belirtecek Avcı, şu ana kadar Trabzonspor ile maddi hiçbir konuyu görüşmüş değil.

Başkan'ın yer alacağı zirvede sözleşme süresinin masaya yatırılması bekleniyor.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Ordulu Engin yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanımıza teşekkür ederim herzaman gönlümüzün şampiyon u ts bize lazım olan bizden biri reşit akcay hoca şampiyonun adayı demiyom şanpiyon diyom bütün mal varlığımı ortaya koyarım o kadar iddialıyım Avcı'dan bu zamana kadar calıştırdı takımlara bakın ona göre karar sizin
    Cevapla
  • Eng 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bizi bizden başkası anlamaz onun İcin ki reşit akcay hocaya verin şu takımı kalıbımı koyarımki şanpiyon oluruz şanpiyon adayı demiyom şampiyon oluruz sayın başkanından ricam
    Cevapla
  • Genç 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avcı ile Trabzonspora yazık olacak hemde ne yazık Abdullah avcıyı kim pazarlıyorsa tarbzonsporun düşmanıdır
    Cevapla
  • 05.Bordohan 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes işine baksin büyük ihtimalle yeni teknik direktörmüz avcıdir inşallah avciyla başarılı olacagiz
    Cevapla
  • of ulan OF 3 yıl önce Şikayet Et
    koksal gümüşdagin elemanidir trabzon sporu bitirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR