Sörloth kefil oldu, Trabzonspor aldı!

Trabzonspor'un 4 yıllık anlaşma imzaladığı Norveçli orta saha oyuncusu Anders Trondsen'in transferinde Alexander Sörloth kefil oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2020 10:42 GÜNCELLEME 10.08.2020 19:08 Trabzonspor
Sörloth kefil oldu, Trabzonspor aldı!
Sörloth kefil oldu, Trabzonspor aldı!

Geçen sezon devre arasında Sörloth'un önerdiği Trondsen'i takibe alan Trabzonspor scout ekibi yönetime, "Her iki ayağını da kullanabiliyor. Sol ayağıyla çok sert ve isabetli şutları var ve orta sahanın yanı sıra sol bek mevkiinde de verimli" şeklinde rapor verdi. Ancak transfer için esas hamle ise Alexander Sörloth'un Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaptığı özel görüşme oldu.

 

 

Trondsen için Ağaoğlu'na, "Ben nasıl burada parladıysam onun da aynı çıkışı yapacağına kesinlikle inanıyorum. Pişman olmayacaksınız" diyen Sörloth, çocukluk arkadaşını da "Trabzon tam bir futbol şehri. Sen de benim gibi kendini göstereceksin" sözleriyle bordo-mavili formayı giymeye ikna etti.

Scout ekibinin olumlu raporunu da alan Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferi sonuçlandırdı. Trondsen'i transferinin gerçekleşmesinden dolayı ilk kutlayan isimlerden biri de Sörloth oldu.

 

 

NE DEMİŞTİ?

Sörloth, geçtiğimiz sezon verdiği röportajda Anders Trondsen için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Trondsen orta sahanın birçok bölgesinde oynayabiliyor. Çok iyi bir oyuncu. İyi bir sol ayağı var. Farklı mevkilerde de oynayabilen bir isim. Ama arkadaşım olduğu için bu konuda çok fazla görüş belirtmek istemiyorum."

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    kefili sağlam
    Cevapla
  • Tarihçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın shorloth
    Cevapla
  • Ali Han 3 yıl önce Şikayet Et
    kefillik, genellikle pek işe yaramıyor
    Cevapla
  • Salazar 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len kuşe.
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Boyle genc dinamik oyuncuları bulsak çok iyi olurdu aslında bunlar yurtdışından kendi genc arkadaşlarını da ikna edebilecek kabiliyete sahip bence gelsin
    Cevapla
  • of61 3 yıl önce Şikayet Et
    kralsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR