Abdülkadir ve Ekuban'dan kötü haber!

Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'a Caleb Ekuban ve Abdülkadir Ömür'den kötü haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2020 18:41 GÜNCELLEME 25.12.2020 19:00 Trabzonspor
Abdülkadir ve Ekuban'dan kötü haber!
Abdülkadir ve Ekuban'dan kötü haber!

Süper Lig'in 15. haftasında şampiyonluk adayı iki takım yarın Trabzon'da karşı karıya gelecek. Son haftalardaki yükselişini devam ettirmek isteyen Trabzonspor'da Ekuban'ın bu maçta oynama ihtimalinin düşük olduğu, kararın maç saatinde verileceği belirtildi.

 

 

Trabzon medyasından 61 Saat'e göre Ekuban için son dakikaya kadar beklenecek ancak Trtspor'a göre ise Ganalı hücumcunun oynama ihtimali yok.

Abdülkadir Ömür'de ikinci test de pozitif

 

 

Öte yandan Trabzonspor'a ikinci bir kötü haber de Abdülkadir Ömür'den geldi. Başarılı oyuncunun ikinci koronavirüs testi de pozitif çıktı. Abdülkadir yarınki Galatasaray maçında oynayamayacak.

 

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ordulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkadir lerinikinide satın gitsin bu kadar istikrarsız oyuncular olmaz
    Cevapla
  • Kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekuban devamlı sakat, postalansın. Bıktık.
    Cevapla
  • Fb21 3 yıl önce Şikayet Et
    En önemli iki Silahtar yoksun ezin şu şımarık gs lütfen
    Cevapla
  • Salih Tuğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcunu yalarsın.
    Cevapla
  • Realist Ts 3 yıl önce Şikayet Et
    Her maç aynı ya, tüm önemli maçlar öncesi bir sürü eksik.. umarım gol yemeyiz ve Hugo atar duran top... yoksa işimiz zor..
    Cevapla
  • Ayhan Özdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya allah adına konuşun yada susun TÜRK futbolu bitmiştir bahis firmaları ele geçirmiştir. Bakın fb nin gsnin T1 nin kaybettiği veya hakemlerle kaybettikleri maçların iddaa oranlarına ondan sonra numaradan konuşmalar yalanlar dolanlar. Gariban paralarinda gözleri seyircisiz oynanan maçlara rağmen kulüplerin hala iflası cekmemis olmasına nasıl inanalim adam takir takir top oynarken birden topal ördek misali yıkılıyor ha bu arada istanbul takımları ingiliz almanya ve Amerika Fransızlar dır tek düşünceleri Anadolunun ayaklanmamasidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR