Ahmet Ağaoğlu sözlerinin muhatabını açıkladı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray maçı sonrası sosyal medyaya düşen, "kadro dışı talebiyle gelmesinler" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken bu sözlerin Abdullah Avcı'ya yönelik olmadığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2020 21:09 GÜNCELLEME 27.12.2020 21:09 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu sözlerinin muhatabını açıkladı!
Ahmet Ağaoğlu sözlerinin muhatabını açıkladı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun 2-0 kaybedilen Galatasaray maçı sonrası uçakta sarf ettiği, "kadro dışı talebiyle gelmesinler" sözleri büyük gündem yaratmıştı. Ahmet Ağaoğlu, bu sözlere ilişkin 61saat'e açıklamalarda bulundu. 

 

İlk olarak uçağın Acun Ilıcalı'ya ait olduğuna ilişkin iddialara cevap veren Ahmet Ağaoğlu, "Bir kere şunu hatırlatalım ki ben iki gündür Trabzon’daydım. Uçak, Acun’nun değil. Ertuğrul kardeşimizin kiraladığı bir uçak... Ben maçtan iki gün önce Trabzon’daydım. Dönüşte uçağa bindim. Uçak Borusan’ın uçağı" dedi. 

Sözlerin muhatabının Abdullah Avcı olup olmadığına ilişkin soruyu cevaplayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Benim o sözümün muhatabı Abdullah Avcı değil. Yönetimdeki birkaç arkadaş... Onlar kadro dışı ile ilgili önerilerle geliyor. Galatasaray maçı sonrası da gelebilirler diye sohbet anında söylenmiş sözler. Avcı’ya değil... Bir-iki yönetici arkadaş, performans düşüklüğü gösteren oyuncularla alakalı düşüncelerini söyledi. Ben de, "Covid var, hükmen mağlubiyet var, kadro dışı diye bir şey söz konusu değil. Zaten son 7 haftada son 4 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı takım. Endişeye yer yok" dedim. Başını sonunu kesip ortadan verip kendi kafalarına göre yorum yapmışlar. Neticeler üzerinden gidersek hoca son 7 haftanın en başarılı 3 hocasından birisi" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • şenol 19 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu trabzonsporu anlamıyoru m hep galip gelsin hiç mağlup olmasın her maç sonraları sıkıntılı röportajlar
    Cevapla
  • Giresunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan taraftar olarak arkandayiz devam. Mali açıdan görünen köy klavuz istemez. Sportif başarıda eninde sonunda gelecek.
    Cevapla
  • Lazo 3 yıl önce Şikayet Et
    Orta saha dinamik olmalı orta saha sert olmalı
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı'nın başarısı tartışılamaz. Çünkü hiçbir başarısı yok.
    Cevapla
  • Sığır Tüccarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan çok şımardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR