Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci

Rahatsızlığı nedeniyle 3 maçtır formasından uzak kalan 21 yaşındaki Abdülkadir Ömür, antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2020 10:16 GÜNCELLEME 30.12.2020 10:16 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci

Rahatsızlığı nedeniyle Rize, Hatay ve Galatasaray maçlarını kaçıran Abdülkadir Ömür takımla beraber çalışmalara başladı. Genç oyuncunun kısa sürede fizik-kondisyon açısından kendisini toparlamak adına ekstra çalışmalar yapacağı öğrenildi. Öte yandan sakatlığı sebebiyle Galatasaray karşılaşmasını kaçıran Ekuban'ın da takımdan ayrı koşu yaptığı kaydedildi.

 

Hugo katılmadı

Djaniny salonda çalışırken, belinde kas gerilmesi bulunan Hugo antrenmana katılmadı. Karagümrük maçının hazırlıkları tam gaz devam ederken, Bordo-Mavililer pas çalışmaları üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç oynandı.

 

YORUMLAR 4
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    yer sofrası reis
    Cevapla
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm takimlarimiz gidip 2. sinif, 3. sinif oyunculara milyon Euro lar ödüyor. Sonra da yildiz oyuncu diye yutturmaya calisiyorlar. Yazik ya... Iste geldigimiz durum. 80 milyonluk ülkenin futbolu da, basketbolu da yerlerde sürünüyor. O paralari alt yapiya yatirsalardi kat be kat yukarilarda olurduk. Bir de hakem oyunlari olmasa tabi..
    Cevapla
  • Huseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende gitsen iyi olacak.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Baban mi oynuyacak.salla bakalim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR