Trabzonspor'a Juventus'tan sağ bek!

Süper Lig'de Abdullah Avcı yönetimindeki çıkışını sezonun ikinci yarısında da sürdürmek isteyen Trabzonspor, gözden düşen Joao Pereira'nın yerine sağ bek pozisyonu için Juventus'tan Wesley'yi kadrosuna katmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.01.2021 11:41 GÜNCELLEME 16.01.2021 12:44 Trabzonspor
Trabzonspor'a Juventus'tan sağ bek!
Trabzonspor'a Juventus'tan sağ bek!

Süper Lig'de Abdullah Avcı yönetiminde önemli bir çıkış yakalayan Trabzonspor, ikinci yarı öncesi yapacağı takviyelerle bunu sürdürmek istiyor. Trabzonspor'da Joao Pereira, Abdullah Avcı döneminde gözden düşen isimlerden biri olmuştu ki kendisiyle yolların ayrılabileceği konuşulurken sağ bek için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İtalyan Juve-News'in Karadeniz Gazetesi'ne dayandırdığı habere göre Trabzonspor, Juventus'un genç yeteneklerinden Wesley Andrade'yi kadrosuna katmak istiyor.

 

 

Wesley'nin Juventus ile olan sözleşmesi 2022'de biterken menajeri Mino Raiola, oyuncusunun Türkiye'ye transferini istiyor. Wesley için İsviçre Ligi'nden Sion'un da devrede olduğu aktarılmakta.

Ağırlıklı olarak Juventus'un U23 takımında forma giyen 20 yaşındaki sağ bek, A takımın Genoa ile oynadığı son kupa maçına ise ilk 11'de başlamıştı. 

 

 

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 5
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Saka mi bu bunun serkandan neyi fazlaymis !!! Serkan oynasin oynamadigi zaman kamil oynar Orasi icin harcanacak para KALITEYE harcanir
    Cevapla
  • Mehmet keser01 3 yıl önce Şikayet Et
    Serkan rakip sahaya gidip orta yapamıyor. pereira da onu hiç geliştirmemis
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    serkan son maçına bak bakalım.ne kadar aksadı orda.
    Cevapla
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    takıma sağbekmi lazım, ortasaha ve forvet lazım. ilk önce onları hallet sonra bakarsın diğer bölgelere. ama birşey olacağıda yok zaten. böyle haberlerlerle gazımızı alıyorlar.
    Cevapla
  • jhk 3 yıl önce Şikayet Et
    serkan asan bundan iyi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR