Caleb Ekuban değerini 8'e katladı!

Transferin gözdesi olan, İtalya ve Fransa'dan talipleri bulunan hücum oyuncusu Caleb Ekuban için 6 ve 7 milyon avrolar görüldü ama beklenti daha fazla.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2021 12:34 GÜNCELLEME 15.05.2021 16:41 Trabzonspor
Caleb Ekuban değerini 8'e katladı!
Caleb Ekuban değerini 8'e katladı!

Ahmet Ağaoğlu döneminin önemli özelliklerinden birisi de her sezon bir oyuncusunu ciddi bir rakama satması. Yusuf Yazıcı'yı Sörloth takip ederken yeni sezonda bu isim kim olacak? Tabii ki öncelikli isim kaleci Uğurcan Çakır ama değerine değer katan ve Avrupa kulüplerini peşine takan bir isim daha var. O da Caleb Ekuban.

Bordo mavililerin 2019'da 1 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek aldığı hücum oyuncusu şu anda transferkmark verilerine göre 6,5 milyon avroluk değere ulaşmış durumda.

İKİ İTALYAN BİR FRANSIZ

Celtic kulübünün daha önce 6 milyon avroları önerdiği ancak Trabzonspor'un kabul etmediği çok yönlü isim için İtalya'dan Fiorentina ve Sampdoria, Fransa'dan ise St. Etienne kulüpleri takipte. Ki İtalyanların gözden çıkardıkları rakam 7 milyon avroya kadar çıkmış durumda. Yönetimin beklentisi ise 8 milyon avro.

Bordo mavililerle bir yıllık daha mukavelesi bulunan Ganalı oyuncunun satışına kesin gözüyle bakılıyor. 27 yaşındaki oyuncu da artık Avrupa'da kendini göstermek istiyor. (Türkiye)

YORUMLAR 1
  • TSli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekuban satıldıktan sonra bence onun ayarında bir futbolcu bulmamız zor, kalırsa seneye çok katkısı olur.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR