İsmail Köybaşı imzayı attı! İşte ilk sözleri...

Trabzonspor'un yeni transferi İsmail Köybaşı için imza töreni düzenlendi. Köybaşı, "Çok heyecanlandım, kalbim pır pır atıyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2021 17:12 GÜNCELLEME 24.07.2021 17:12 Trabzonspor
İsmail Köybaşı imzayı attı! İşte ilk sözleri...
İsmail Köybaşı imzayı attı! İşte ilk sözleri...

Trabzonspor, yeni transferlerinden İsmail Köybaşı için imza töreni düzenledi.

İsmail Köybaşı, Trabzonspor'da şampiyon olmak istediğini belirtirken, "Çok heyecanlandım, kalbim pır pır atıyor. Uyumun ve aile olmanın başarıyı getireceğine inanıyorum. Burada olduğum için gururlanıyorum. Kendimi en olgun ve verimli olduğum dönemde hissediyorum. Fiziksel ve mental olarak da hazırım. Bir an önce sahaya çıkıp takımımızın şampiyonluğunda pay sahibi olmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ise, "Çok önemli bir ailenin parçası oldun, gelen her oyuncu bunu çok açık ve net ifade ediyor. Trabzonspor ailesi büyük bir camia, aile olarak büyük bir aileyiz. Bizi diğer kulüplerden farklı kılan pek çok özelliğimiz var, en önemlilerinden biri de aile olmamız. Bu kulübün formasını sırtına geçiren her oyuncu bizim için çok çok önemli. Bizim taraftarımız sabırsızdır, her zaman şampiyonluğu isterler, bugün değil dün isterler. Bu doğrultuda sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum İsmail'in. Her zaman bütün oyuncularımızın yanındayız." dedi.

FORMA İSTEĞİNE ANLAMLI YANIT

Trabzonspor'da geleneksel hale gelen yeni transferlerin forma satın alma ritüeli de sürerken Ağaoğlu, "TFF'nin koyduğu yerli oyuncu avantajını yaşıyorsun. Daha önce yabancı oyuncularımıza 5'er bin forma sattım ben, yerli oyuncu statüsünde olduğun için ben 1500 forma diyorum." dedi ve İsmail Köybaşı kulübün 54. kuruluş yıldönümü şerefine 1967 forma satın almak istediğini ifade etti.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Bora 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde çıkıp ben ezelden beridir ts dese saşmayacadik pır pır iso
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Ağaoğlu resmen demiş ki şu ucube yerli oyuncu kuralı olmasaydı seni TS'nin yanından geçirtmezdim
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşta 5 sene sakat yattı çok iyide para aldı. Oynadığı maç çok az. Canerle aynı yılların oyuncusu. Canerin maç sayısı ve süresi Köybaşının 2 katı neredeyse. inş Trabzonspora faydası olur. Sakatlanmaz. güzel maçlar çıkarır.
    Cevapla
  • laci Sarı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece çöp
    Cevapla
  • Düşün_Ardeşenli 2 yıl önce Şikayet Et
    trbzonda para yok ki ençok futbolculara forma satiyorlar yoksa hersene birsüru futbolcu bundan mı alıyorlar dersin buna da şukür ! altyapıdan futbolxu cikarın belki birkacsene tökezler lakin sehrine sahip cıkarlar tas gibi oynarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR