Trabzonspor'un sahası sil baştan yenileniyor

Süper Lig’de sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor’da Antalyaspor maçı sonrası yaşanan sevinç gösterileri ve sonrasındaki şampiyonluk kutlamaları nedeniyle büyük hasar gören Medical Park Stad'ında zemini sil baştan yenileniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 12:29 GÜNCELLEME 28.05.2022 12:29 Trabzonspor
Trabzonspor'un sahası sil baştan yenileniyor
Trabzonspor'un sahası sil baştan yenileniyor

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında sahasında FT Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak ligin bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden bordo-mavililerde şampiyonluk kutlamaları sonrası büyük hasarın meydana geldiği Medical Park Stadı’nda zemin onarım çalışmaları başladı.

Binlerce kişinin sahaya inmesiyle zeminde, reklam panolarında ve sulama sisteminde hasarın meydana geldiği stadyumda zeminin ağır hasarlı olması nedeniyle hibrit çimler söküldü. Kale direklerinin bağlı olduğu beton zemininde hasar aldığı stadyumda adeta sil baştan yenileme yapılırken, Hollanda merkezli bir firma tarafından yapılan zemin iyileştirme çalışmalarında sulama ve alttan ısıtma sistemleri de yenileniyor. Hibrit çimlerin sökülmesinin ardından kum serme işleminin başladığı stadyumun zemini yeni sezona kadar hazır hale getirilecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Eminem 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu hibrit çimler Bence futbolcu adale sakatlıklarınin en büyük nedenidir.Dogal çim niye kullanılmıyor ki?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR