Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala takımlar hazırlıklarını sürdürürken sosyal medyada rekabet şimdiden başlamış durumda.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 11:08 GÜNCELLEME 07.07.2022 15:20 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye gönderme
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye gönderme

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir. Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz." ifadelerini kullanarak 5 yıldızlı logonun kullanılmasını talep etmişti. 

Bu açıklama sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırırken Trabzonspor 'dan flaş bir yanıt geldi. Süper Lig 'in başlamasına az bir süre kala takımlar hazırlıklarını sürdürürken sosyal medyada rekabet şimdiden başlamış durumda. Ligin son şampiyonu Trabzonspor sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye flaş bir göndermede bulundu. 

Bordo Mavili ekip sosyal medya ifadelerinden şu ifadelere yer verdi:

Taraftarlarımızdan gelen yoğun sorular üzerine bilgilendirme: "Armamızdaki şanlı yıldızımızı kontrol ettik, hâlâ yerinde. Merak etmeyin, içiniz ferah olsun şampiyon takımın taraftarı."

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    1967 dekurulan takım bilmediği aklının ermedigi konulara fikir yürütmesin gitsin kumda oynasın
    Cevapla
  • Son Raconcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir racon böyle. Çok kaliteli racon çoookkk.. Helal olsun Trabzonspor'a.
    Cevapla
  • Kürdoglu 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdi. Fetö. Derler kus civ civ beyinler
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts nin ezikliginin dışa yansıması
    Cevapla
  • Fenerbahçem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts internet sitesinde 2011 şampiyonu alıkonmuştur yazmaktadır. fetönün kumpasını anlamıyor ve yargı tarafından tescillenen FB şampiyonluğunu hazmedemiyor. Kupa Kadiköyde gelip görün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR