Jesus'tan 'Deniz Çoban' yorumu

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olacak Sporting Lizbon'da teknik direktörü Jorge Jesus, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2015 19:22 GÜNCELLEME 30.09.2015 19:22 UEFA AVRUPA LİGİ
Jesus'tan 'Deniz Çoban' yorumu
Jesus'tan 'Deniz Çoban' yorumu

Maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Jorge Jesus, siyah-beyazlı takımın güçlü bir ekip olduğunu dile getirdi.

Jesus, Tecrübeli oyunlara sahip. Özellikle ileri uçta Sosa ve Gomez gibi çok kaliteli ve tecrübeli oyuncuları var. UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz ancak önceliğimiz Portekiz Ligi. Şansımız olduğunu biliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yarın sahaya çıkıp en iyisini yapacağız. Galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takımız. Zor olacak biliyorum. Böyle maçlar UEFA Avrupa Ligi'nde oynayan oyuncular için şans. Ewerton ve William gibi oyunculara da forma şansı gelecek. Bunu iyi kullanmaları lazım. Daha önce Trabzonspor'a karşı oynadım. Fenerbahçe ile yarı final oynadık. İstanbul'da üçüncü maçım olacak Türk takımlara karşı şeklinde konuştu.

PAZAR GÜNKÜ GUİMARAES MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Pazar günü zor bir maçları olduğunu dile getiren Jorge Jesus, yarınki Beşiktaş maçına da buna göre çıkacaklarını söyledi. 

Jesus şöyle konuştu Pazar günü zor bir maçımız var. Bu maçtan sonra Portekiz'e döneceğiz ve yorucu bir yolculuk olacak. Pazar günü ligde oynayacağımız Guimaraes maçı da bizim için önemli. Bu maçları düşünerek bir kadro ile yarın sahada olacağız diye konuştu.

DENİZ ÇOBAN'IN YAPTIĞI BİR BAKIMA GÜZEL

Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor maçını yöneten hakem Deniz Çoban'ın maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar ile ilgili de konuşan Jesus, Tabi ki olayla ilgili fazla bilgim yok. Gönül ister ki maç içinde doğru kararlar verilsin. Bir bakıma güzel bir yorum ama o andaki duygularını bilemiyorum o yüzden çok fazla yorum yapamayacağım dedi.

ÇOK GOL OLMASINI VE İYİ BİR MAÇ OLMASINI DİLİYORUM

Yarın oynanacak maçta çok gol olmasını dileyen Jesus,Quaresma'nın iyi bir oyuncu olduğunu ve taraftarlar tarafından sevildiğini biliyorum. Atak futbol oynadığını biliyorum Beşiktaş'ın. Şenol Güneş'le de Trabzonspor'u çalıştırırken karşılaştık. Çok gol olmasını ve iyi bir maç olmasını diliyorum bu karşılaşmanın ifadelerini kullandı. 

WILLIAM CARVALHO YARIN OYNARSAM ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Sporting Lizbonlu orta saha oyuncusu William Carvalho ise düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamasında, Takımın bütün arkadaşlara ihtiyacı var. Eğer hoca görev verirse maçta oynayacağım. Yeni yeni antrenmanlara başladım. Maç temposunu yakalamaya çalışıyorum. Her geçen gün daha iyi hissediyorum. Yarın oynarsam elimden geleni yapacağım. Ewerton ile beraber oyuna yeni yeni katılıyoruz ikimizde takım için önemliyiz. Hepimiz takım için önemliyiz. Elimizden geleni yapacağız şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR