Hocasından Yusuf Yazıcı'ya övgü yağmuru

Lille'in deplasmanda Sparta Prag'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'ya Fransız ekibinin teknik patronu övgü yağdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2020 17:05 GÜNCELLEME 23.10.2020 17:05 UEFA AVRUPA LİGİ
Hocasından Yusuf Yazıcı'ya övgü yağmuru
Hocasından Yusuf Yazıcı'ya övgü yağmuru

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Fransa temsilcisi Lille, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag'ı 4-1'lik skorla geçerken, galibiyetin mimarı milli orta saha Yusuf Yazıcı oldu. Karşılaşmanın 45+1, 60 ve 75'inci dakikalarında attığı gollerle hat-tirick yapan genç oyuncu, Fransa'da günün konusu oldu. Arda Turan'ın Barcelona forması ile Borussia Mönchengladbach maçında yaptığı hat-trick'in ardından yabancı takım formasıyla Avrupa kupalarında bir maçta 3 gol atma başarısı gösteren ikinci Türk futbolcu olan Yusuf Yazıcı için kulubü Lille, sosyal medya hesabından video yayınladı.

 

HAT-TRICK HATIRASI

Hat-trick yapan futbolcular için maç topunu eve götürmenin gelenek olduğu belirtilen videoda, "Ve tahmin et dün gece Prag'da topu kim götürdü?" diye sorularak Yusuf Yazıcı'nın karşılaşmanın ardından soyunma odasına gidişi ve arkadaşları tarafından tebrik edilmesine yer verildi.



CHRISTOPHE GALTIER'DEN ÖVGÜ

Diğer taraftan, Lille'in teknik patronu Christophe Galtier de Yusuf Yazıcı'nın performansından övgü dolu sözlerle bahsetti. Genç futbolcusundan çok memnun olduğunu ve onun adına sevindiğini belirten Fransız çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Yusuf geldiğinde bu kadar iyi durumda değildi ve bir de sakatlık yaşadı. Sonrasında koronavirüs arası. Ancak Yusuf Yazıcı, ona güvenebileceğimi gösterdi. Artık ne yapması gerektiğini daha iyi biliyor, devam edecektir."
 

YORUMLAR 5
  • Lütfen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber sitesinde tüm takım taraftarları birbirinden nefret esiyor arkadaş bu çocuk Müslüman Türk bizim bizden neden böyle aşağılamalara maruz kalıyor. Yapmayın bunu biz birbirimize böyle yaparsak elin gayri Müslim’i bize ne yapmaz
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ağır balon
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bütün Trabzon yorumlarına aynı rumuzlu kullanıp yorum yazıyorsun o kadar yorum yazıyorum benimki yayınlanmıyor ama seninkini hemen onaylıyorlar ekran görüntüsü alacam şimdi
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    haha .git fb sayfasına .senin ts ile ne alıp veredin var.
    Cevapla
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Altın çocuk
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR