Virüslü kadın muavini öpüp 50 TL bahşiş vermiş

İstanbul'dan Diyarbakır'a giden giden yolcu otobüsündeki yaşlı kadın corona virüs testini pozitif olduğunu öğrenince otobüste büyük panik yaşandı. Muavin Zafer Demir yaşlı kadını Sakarya'da hastaneye bıraktıklarını ifade ederek, kadının kendisini alnından öptüğünü ve 50 TL bahşiş verdiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2020 10:34 GÜNCELLEME 04.06.2020 10:41 ÜLKE'DE BUGÜN
Virüslü kadın muavini öpüp 50 TL bahşiş vermiş
Virüslü kadın muavini öpüp 50 TL bahşiş vermiş

İstanbul'da 2 gün önce Kovid-19 testi yaptıran ve sonucu çıkmadan Diyarbakır'a doğru otobüsle yola çıkan Süreyya Ç., yolda kendisini arayan kişiden testinin pozitif çıktığını öğrendi. Süreyya Ç. durumu muavine bildirince otobüs şoförü de yaşlı kadını otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaşlı kadın burada karantinaya alındı.

Otobüstekilere Bolu'da corona virüs testi yapıldı

İstanbul'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsündeki bir kadının koronavirüs olduğu öğrenildikten sonra Bolu'da durdurulan otobüsteki diğer yolcular, Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi'ne getirildi. Otobüste bulunan 5'i çocuk 27 yolcu ile 3 personele, araçtan sırayla indirilip koronavirüs testi yapıldı. Otobüstekiler, daha sonra yollarına devam etti. Yapılan testlerin sonuçlarının yolcuların bulundukları illerdeki Sağlık Müdürlüklerine bildirileceği öğrenildi. Otobüsün Diyarbakır'a giderken, Elazığ, Adana, Şanlıurfa'da da yolcu indireceği belirtildi.

Muavini alnından öpüp 50 TL vermiş

Otobüsün muavini Zafer Demir, corona virüs pozitif olduğunu öğrendikten sonra yaşlı kadını Sakarya'da hastaneye bıraktıklarını ifade ederek, kadının kendisini alnından öptüğünü ve 50 TL bahşiş verdiğini söyledi. Demir, olayı şöyle anlattı:

"Teması oldu bana. Çantasını alırken yardımcı oldum. Kendisine hürmet gösterince kanı kaynadı. Telefonuyla oğluyla falan konuştum. 2 tane çocuğum var. Onlar için korkuyorum. Çünkü temas halindeydim. Eldiven yoktu. Maske yoktu. Aracı temizlemiştim. O yüzden unuttum maske ve eldiven takmayı. Onu hastaneye bıraktık. Teyzeye valizlerini falan aldığım için beni oğlu gibi gördü heralde 50 TL harçlık verdi, alnımdan da öptü. Allah yardımcısı olsun. Ona Rabbim inşallah şifa verir."

Otobüs şoförü: Bize Bolu'ya gidin orada testinizi alacaklar' dediler

​Otobüs şoförü Şafi Güzel ise, "İstanbul'dan bindi. Sapanca gişelerinde doktor telefon açtı. 'Sizin yolcunun testi pozitif çıkmış. En yakın hastaneye gitmeniz lazım' dedi. Biz de Sakarya Eğitim Araştırma'ya gittik. Kadını indirdiler. 'Siz gidin en yakın yerde test olmanız lazım' dediler. Sonra telefon açtılar ve 'Bolu'ya girin orada testlerini alacaklar' dediler" diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsteki herkesin karantinaya alınması gerekmez mi? Aynı gün yapılan testler negatif çıkacak ama bu insanlar toplumda gezecek. Çok erken normalleştik gibime geliyor.
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    bende senin gibi düşünenlerdendim ama işin aslı öyle değil,bu kişileri aile hekimi ve sivil polisler 14 gün boyunca evinde ziyaret edecek,ben yaşadım oradan biliyorum
    Cevapla
  • Osaka 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi.hasta olduğunu bile bile ...
    Cevapla
  • Hakan Gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bilinçsizlik ve cehalet olamaz, yeter artık. Test yaptıran bir insan nasıl dışarıda rahat gezebilir. Beynini kullanamayan kişilerin yaşı kaç olursa olsun bir daha sokağa çıkamayacakları cezalar alması lazım. Masum insanların suçu ne?
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bolu da yapılan test sonucu negatif çıkma olasılığı yüksek, bu kişiler kendilerini 14 gün karantinada tutmalı. Yapılması gereken test 7-8 gün yapılmalı.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastaya test yapılıyor sonra sen git biz sana durumu bildiriz denip eve yollanıyor. Yolluyorsunuz bari uyarın evden çıkma diye. Sonuç çıkana kadar eve bir defa polis kontrole gelsin en azından bu şahıs evde mi değil mi diye. E kadın örneği vermiş sonra otobüse atlayıp yola çıkmış. Yolda sonuç pozitif diye bilgi veriliyor. Kadın iniyor, otobüse sen yola devam deniyor. Otobüste farklı şehirlerde inecek yolcular da varmış. Bunlara virüs bulaşmış ise bunlar da gittiği yerlere bulaştıracak. Çık çıkabilirsen işin içinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR