Genç kadın kabustan 16 saat sonra kurtarıldı! Kahraman çiftçi o anları anlattı

Şanlıurfa Halfeti’de, kaza yaptığı araçta sıkışan 22 yaşındaki Dilara Köseoğlu’nu, 16 saatlik bekleyişinin ardından Mehmet Aslan fark etti. O anları anlatan Aslan, “Oradan geçmesek, kimse onu bulamazdı” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2021 16:30 GÜNCELLEME 23.06.2021 16:38 ÜLKE'DE BUGÜN
Genç kadın kabustan 16 saat sonra kurtarıldı! Kahraman çiftçi o anları anlattı
Genç kadın kabustan 16 saat sonra kurtarıldı! Kahraman çiftçi o anları anlattı

Gaziantep'te özel bir hastanede çalışan Dilara Köseoğlu, geçen cumartesi günü gezmek için geldiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi girişinde direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, taklalar atarak, 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazadan yaralı kurtulan Köseoğlu, ters dönen otomobilde sıkışıp kaldı. Yardım çığlıklarını kimseye duyuramayan Köseoğlu, çaresiz kazanın fark edilmesini ve kurtarılmayı beklemeye başladı. Pazar günü, oğluyla birlikte toprak almak için traktörüyle dere yatağına inen çiftçi Mehmet Aslan, durumu fark edince, sağlık ve itfaiye ekiplerini aradı. Köseoğlu kazadan 16 saat sonra sıkıştığı yerden kurtarıldı.

YAŞAMLA ÖLÜM ARASINDAKİ O ANLAR
İlçeye bağlı Arkat Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuk babası Mehmet Aslan (51) yaşamla ölüm arasındaki o anları anlattı:

"Otomobilin yanına gittiğimde içinde bir kadın olduğunu gördüm. Göz göze geldik. Önce 'Bir şeyin var mı?' diye sordum. 'Belim çok ağrıyor' cevabını verdi. Ardından 'Arabada senden başka kimse var mıydı?' diye sordum. 'Yok' dedi ve su istedi. Ben de, 'İç kanaman olabilir, su yok' diyerek vermedim. Hemen 112'yi ve polisi arayıp, yardım istedim. Onlar gelinceye kadar da 'bilincini kaybetmesin' diye sürekli konuşturmaya çalıştım. Biz toprak almak için oradan geçmeseydik, kimse onu bulamazdı. Çünkü normalde oradan kimse geçmez. O manzara gözümün önünden gitmiyor. İyileşmesi için gece-gündüz dua ediyorum. İnşallah sağlığına kavuşur. İyileştiğinde ziyaretine gideceğim ve istediği ancak 'iç kanama' riski nedeniyle veremediğim suyu ellerimle vereceğim."

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı otomobilden çıkarılan Köseoğlu, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Köseoğlu, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Dilara Köseoğlu’nun göğüs kafesinde ezilme olduğu ve omzunun çıktığı belirtildi. Tedavisi süren ve Köseoğlu'nun genel sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

KAYNAK : sabah
YORUMLAR 3
  • beşer 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    trafık kazası ne deyim geçmiş olsun ama surat surat surat yuzde 98 insan hatası vah kızım vah yavaş gıtsen bir sey olmazdı asla
    Cevapla
  • Merve 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR