Sahte araç ilanıyla vatandaşı dolandırıyordu, yakalandı

Kayseri'de sahte satılık araç ilanlarıyla vatandaşları yaklaşık 1 milyon TL dolandıran şahıs yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 12:25 GÜNCELLEME 09.12.2022 14:33 ÜLKE'DE BUGÜN
Sahte araç ilanıyla vatandaşı dolandırıyordu, yakalandı
Sahte araç ilanıyla vatandaşı dolandırıyordu, yakalandı

Edinilen bilgiye göre; internet ortamında satış yapan ilan sayfalarında araç satacağım bahanesiyle sahte satılık araç ilan düzenleyerek Kayseri'de Y.A.'yı 441 bin TL, H.Ş.'yi ise 340 bin TL olmak üzere toplamda 781 bin TL dolandıran V.K.'nin (23) yakalanması için Dolandırıcılık Büro Amirliğince çalışma başlatıldı. Adana'da olduğu tespit edilen V.K., ekiplerce yakalanarak Kayseri'ye getirildi. 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan gözaltına alınan V.K., işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğince; internetten ilana konulan araç sahiplerini arayıp, aracı satın alıp başka birine devredeceğini söyleyip dolandırıcılık yapan şahıslara itibar edilmemesi, dikkatli olunması ve araç satışlarında satış bedelinin noterde mutlaka araç sahibinin hesabına yatırılması konularında dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • yoruyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    eeee para nerde?eee araba nerde??para nerde?
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolandirdigi ki$ilerin paralari ne oldu geri verildimi yoksan löp´mü.?
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    iki bin verin cikar cezasi bu olur bunlari idam edeceksin sadece tek suc yok verdigi her zarar icin ayri ayri ceza olacak bir milyon lira para var ise direk orda bin yil daha verin ve suclara mal var ise direk el koyun ve ømur boyu miras kalsa bile el konacak emekli olsa bile el konacak
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam vatandaş bunlara dikkat etsin. Peki devlet bu dolandırıcıların bu işe bir daha cesaret edememesi için ne yapmayı planlıyor?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR