Antalyalı esnaf, kapıya konan "siftah zarfıyla" şaşkına döndü

Antalya'nın Serik ilçesinde dükkânlara bırakılan "siftah zarfı" esnafı şaşkına çevirdi. Kimi zarfın içinden sadece 5 TL çıkarken, kimisinin içinden ise paranın yanı sıra bereket duası çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 15:41 GÜNCELLEME 27.09.2024 16:36 ÜLKE'DE BUGÜN
Antalyalı esnaf, kapıya konan "siftah zarfıyla" şaşkına döndü
Antalyalı esnaf, kapıya konan "siftah zarfıyla" şaşkına döndü

Olay, Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi'nde yaşandı. Her gün dükkanını açmak için iş yerine gelen esnaf, dükkânlarına bırakılan zarflarla karşılaştı, içinde 5 TL bulunca büyük şaşkınlık yaşadı.

Serik Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından konulan zarfların bazılarından sadece 5 TL çıkarken, bazılarından ise paranın yanı sıra sabah siftahı yazılı bereket duası çıktı. Siftah yazısı ve duanın bulunmadığı zarflara denk gelen esnaf ise durum karşısında hayretini gizleyemedi.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Berberlik yapan Ahmet Lale, ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını belirterek, "Sabah geldim dükkânıma bırakılmış bir zarf buldum. Zarfın içinde 5 TL çıktı. Komşuların kapılarına da konulmuş aynı zarflardan. Kim neden koymuş bilmiyoruz. Koyandan Allah razı olsun. Bunu asacağız artık. Böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadım. Bugün Cuma olduğu için birisi hayır işlek istemiş olabilir ama böyle bir şekilde zarfın içinde 5 TL bırakılması bizi şaşırttı. Daha fazla olsaydı en azından güzel bir kahvaltı yapabilirdik." diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 1 saat önce Şikayet Et
    bir tür hurafe inanışı,bide bu kağıdı çoğalt ve kapı önlerine bırak diye dua yazıp bırakıyorlar,eğer yapmassan başına felaket gelir diyorlardı.bazı düzenbaz üfürükçülerin insanları kandırması bence.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR