ATV dereye uçtu: 2 ağır yaralı!

Kırıkkale'de viraj alamayan ATV dereye uçtu. Meydana gelen kazada iki kişi ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 15:52 GÜNCELLEME 29.09.2024 17:58 ÜLKE'DE BUGÜN
ATV dereye uçtu: 2 ağır yaralı!
ATV dereye uçtu: 2 ağır yaralı!

Kaza, Bahçelievler Mahallesi Şehit Adnan Doğu Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, M.A.Ö. yönetimindeki 71 ADT 065 plakalı ATV, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak Çoruhözü Deresi'ne uçtu.

Kazada sürücü ve yolcu S.O. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yaralıları halat yardımıyla dereden çıkararak ambulansa taşıdı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kullanılamaz hale gelen ATV, çekici yardımıyla dereden çıkarılarak otoparka götürüldü.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR