Tatlıses'in sağlık durumu hakkında açıklama

Romatem- Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden, Almanya'da gördüğü tedavi sonrasında Türkiye'ye dönen sanatçı İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2011 15:28 GÜNCELLEME 03.06.2011 15:28 Ünlülerin dünyası
Tatlıses'in sağlık durumu hakkında açıklama
Tatlıses'in sağlık durumu hakkında açıklama

İbrahim Tatlıses'in tedavi altına alındığı Romatem- Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, ünlü sanatçının genel durumunun iyi olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Sanatçının tedavisi, bu sabah yapılan ilk muayene ve değerlendirmelerin ardından tedavi programının uygulanması ile başlatılmıştır. Sayın Tatlıses, tıbbi ve sosyal gereksinimleri gözününde bulundurularak yeniden tasarlanan özel bir suitde konaklamaktadır. Merkez'de uygulanan tedaviler için de özel bir zaman çizelgesi doğrultusunda çalışılmaktadır" denildi.

Sanatçının tedavisini yürüten ekibe başkanlık eden Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon ise, "Hastamızın genel durumu son derece iyi. Hatta beklediğimizden daha iyi diyebiliriz. Morali ve tedaviye katılımı üst düzeyde. Bugün başlatılan tedavilerinde , rehabilitasyon egzersizlerinin yanı sıra Robotik yürüme eğitimine yer verilmiştir" açıklamasında bulundu.


 
 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR