Seda Sayan ve Uğur Aslan için ''birdaha ekranlara çıkamama'' tehlikesi kapıda!

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Yeşilçam yıldızı olan annesini arayan Murat'ın hikayesini işleyen Seda Sayan ve Uğur Arslan'a göndermede bulunarak "İddialar asılsız çıkarsa bir daha ekrana çıkmamaları gerekir" şeklinde ifadelere yer verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2017 13:32 GÜNCELLEME 14.10.2017 13:32 YAŞAM
Seda Sayan ve Uğur Aslan için ''birdaha ekranlara çıkamama'' tehlikesi kapıda!
Seda Sayan ve Uğur Aslan için ''birdaha ekranlara çıkamama'' tehlikesi kapıda!

Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programı, uzun süredir bir Yeşilçam yıldızı olan annesini arayan Murat'ın hikayesini ekrana taşıyor. Programda başta Hale Soygazi olmak üzere Hülya Koçyiğit, Nebahat Çehre, Türkan Şoray ve Filiz Akın'ın da adı geçti.

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında bu konuya değinerek "Etik olarak, Seda ve Uğur'un iddialarının asılsız olduğu resmi olarak ilan edilirse, bundan böyle ekrana çıkmamaları gerekir" şeklinde ifadelere yer verdi.

SİNA KOLOĞLU'NUN KALEME ALDIĞI O YAZI...

"40 yıllık büyük sır perdesinde önemli gelişme! Yeşilçam'ın yıldızı Hale Soygazi, Murat'ın annesi olduğu iddialarına canlı yayında cevap verecek mi? Murat Şar, sürpriz tanıkların ışığında annesine kavuşabilecek mi?" Üç haftadır Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu 'Artık Susma'da bunlar konuşuluyor.

İŞ ÖYLE BİR NOKTAYA GELDİ Kİ, ''YA BİTECEK YA BİTECEK''

İş öyle bir noktaya geldi ki, "Ya bitecek ya bitecek" dediklerinden. Her iki tarafın "Özür dilerim yanlışlık oldu" demeye hakkı yok. 'Gerçeğin şovu' dedikleri... Soygazi'de ortaya tersi bir durum çıkarsa kim bilir neler söylenecek? Etik olarak, Seda ve Uğur'un iddialarının asılsız olduğu resmi olarak ilan edilirse, bundan böyle ekrana çıkmamaları gerekir. İşin şakası yok ya da olmamalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR