Diyarbakır'da iğrenç olay: 60 yaşındaki şahıs 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz etti

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 60 yaşındaki bir kişi, 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz etti. Çocuk taciz edilirken, gelen sesler üzerine durumu güvenlik kamerasından fark eden apartman sakini Abdullah Yılmaz, hızla şahsı yakalayarak polise haber verdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen 60 yaşındaki şahıs, güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte güvenlik güçlerine teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 23:28 GÜNCELLEME 08.06.2020 23:29 YAŞAM
Diyarbakır'da iğrenç olay: 60 yaşındaki şahıs 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz etti
Diyarbakır'da iğrenç olay: 60 yaşındaki şahıs 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz etti

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Ali Emri 5 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre dün akşam 20.30 sularında Mustafa H. (60), 10 yaşındaki çocuğu elinden tutarak zorla ara sokağa götürdü. Tacize uğrayan çocuk da şoka girip olay yerinden kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

"İSTİSMARCILARA İDAM CEZASI GETİRİLSİN"

Görgü tanığı Abdullah Yılmaz, olay anında korkup kaçan çocuğun bir an önce bulunması ve psikolojik destek görmesi gerektiğini söyledi. Yılmaz, "Dün akşam saat 20.19’da büromda oturuyordum. Yan taraftan sesler duydum, güvenlik kamerasına baktım, orada orta yaşta bir adamla küçük bir çocuğu gördüm. Adam çocuğa istismarda bulunuyordu, kısa süreli bir şok geçirdim. Normalde seslenseydim kaçıp giderdi, ben de kaçmasın diye hızlı bir şekilde arka tarafa gittim, orada kendisini yakaladım. Etkisiz hale getirdim, görüntülerle birlikte emniyete teslim ettim. Emniyet adamı aldı, ifadelerimizi aldı. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi, o görüntüler gözümün önünden gitmiyor, olayın kötü tarafı adamı yakalarken çocuk korkup kaçtı. Çocuk şu an ortada yok özellikle çocuğun bulunmasını istiyorum. Ne durumda nasıl bir psikolojide merak ediyorum" diye konuştu.
Yılmaz, devlet yetkililerine seslenerek, "İstismarcılara idam getirilsin. Halk olarak ya idam getirilsin ya da halka bırakın" dedi.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 4
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    hala idam dersiniz, bu cumhuriyet rejimi olduğu müddetçe idam asla gelmez
    Cevapla
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet idaaaaammmm
    Cevapla
  • İğrençlik 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne iğrençlik , Allah Islah etsin.. Yakalayan adamdan da Allah razı olsun..
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sapıklar için tek çare tek çözüm İdamdır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR