Esenler'de genç yetenekler keşfediliyor

Esenlerli gençler 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne kurulan açık hava parkurunda gerçekleştirilecek etkinlikte, ilgi duydukları spor dallarını tanıyarak eğlenceli anlar yaşayacaklar.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2020 12:07 GÜNCELLEME 25.06.2020 12:07 YAŞAM
Esenler'de genç yetenekler keşfediliyor
Esenler'de genç yetenekler keşfediliyor

Esenler Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte hayata geçirdiği “Genç Yetenek” projesinde yetenek keşifleri devam ediyor. Korona virüs pandemisi sürecinde askıya alınan yetenek keşfi, yeniden başladı.

 

15 Temmuz Millet Bahçesi’nde kurulan açık hava parkurunda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenecek. Uzman kişiler eşliğinde spor dallarındaki yetenekleri keşfedilen çocuklar, bu yetenekleri doğrultusunda doğru eğitimleri alabilmeleri için kurumlara yönlendirilecek. Açık havada buluşacak çocuklar; basketbol, survivor parkuru, şut becerisi, badminton, denge simülatörü ve dart gibi oyunları oynayarak güneşin tadını çıkartacaklar. 14–22 yaş arası gençler bu alanlarda yeteneklerini sergileyecekleri yarışmaya katılacaklar. Dereceye giren gençlere sürpriz ödüller verilecek.

40’ar kişilik gruplar halinde 10-15’er dakikalık sürelerle oyun alanında vakit geçirecek olan çocuklar, maskesiz parkura kabul edilmeyecek. Parkurda çeşitli oyunlara katılacak olan çocukların kullandıkları ekipmanlar da her oyun sonrasında dezenfekte edilecek. Oynadıkları oyunlar sonrasında basketbol ve futbol topu, eşofman takımı, mini dart gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek çocuklara, animasyon ekipleri de müzikleri ve danslarıyla eşlik edecek.

 

“Genç Yetenek” projesini tanıtacağımız ve Esenlerli gençlerimizin yeteneklerini keşfederken eğlenceli görüntülerin sahneleneceği bu etkinlikte, kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR