Rüyada gül görmek ne demektir? Rüyada gül kokladığını görmek...

Rüyada gül görmek genel olarak hayır ve bereketle yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin uzun süredir görüşmediği arkadaşlarıyla bir araya gelmesine ve müjdeli haber almasına işaret etmektedir. Rüyada gül görmek aynı zamanda kişinin bol helal paralar kazanarak borçlarından kurtulacağına maddi manevi rahatlayacağına yorulur. Peki rüyada gül koklamak neye işaret eder?

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2021 10:18 GÜNCELLEME 24.11.2021 10:18 DİNİ BİLGİLER
Rüyada gül görmek ne demektir? Rüyada gül kokladığını görmek...
Rüyada gül görmek ne demektir? Rüyada gül kokladığını görmek...

Rüyada gül görmek, çok yakında hayırlı ve güzel haberler almaya yorumlanır. Rüyayı gören kişinin çevresinde iyi huylu, edepli bir erkek olacağına işaret eder. Bekar bir kız rüyasında gül görüyorsa yakın zamanda kısmetlerinin çıkacağına ve hayırlı biriyle evleneceğine delalet eder. Bir erkek rüyasında gül görüyorsa meslek hayatında başarılar elde edeceğine, işlerinin hayal ettiğinden daha güzel gideceğine işaret edilmektedir. Rüyada gül görmek uzak kalan yakın dostlarla tekrar bir araya gelmeye, müjdeli ve güzel haberler almaya delalet eder. Rüyada gül görmek, genel hatlarıyla hayırlara işaret etse de rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı kalarak yorumlanması tavsiye edilir. 

Rüyada Gül Toplamak

Rüyada gül toplamak mal varlığına ve itibar kazanmaya işaret edilir. Rüya sahibinin hayırlı ve güzel işler yapacağına bol helal paralar kazanacağına işaret edilir. Bir kişi rüyasında ne kadar gül topluyorsa o kadar rızkının olacağı anlamına gelir. Bekar bir kimse rüyasında gül toplandığını görüyorsa yakın zamanda evleneceğine, evli bir kimsenin gül toplaması ise aile hayatında mutlu ve saadetli olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Gül Ağacı Görmek

Rüyada gül ağacı gören kişinin kötü bir ruh halinde ve mutsuz bir süreçten geçtiğine ancak yakın zamanda bu sürecin sona ereceğine delalet edilmektedir. Sıkıntıların sona ermesine ve mutlu olmaya yorumlanır.

Rüyada Gül Koklamak

Rüyada gül kokladığını gören kişinin yakın zamanda sevdiği biriyle mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret edilmektedir. Rüyada gül koklamak ve hayırlı ve güzel şeylerin habercisi olarak rüya sahibinin içinin ferahlayacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Gül Almak

Rüyada gül almak, rüya sahibini huzursuz eden olayların sona ereceğine, içinin daha huzur ve mutlulukla dolacağına işaret edilmektedir. Hasta kişilerin şifa bulacağına, maddi sıkıntı içinde olanların helal rızıklar kazanarak borçlarından kurtulacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Gül Bahçesi Görmek

Rüyada gül bahçesi görmek, üzüntü ve sıkıntıya işaret eder. Rüyayı gören kişinin bir süre sıkıntılı günler yaşayarak moralinin bozulacağına işaret etmektedir. Rüyada görülen gül bahçesi ne kadar büyükse sıkıntı ve kederin o kadar büyük olacağına delalet etmektedir. Rüyada gül bahçesine girdiğini görmek, rüya sahibinin canını sıkan ve üzen şeylerden kaçmak yerine üstüne gitmeye delalet etmektedir. Rüyada beyaz güllerle dolu bir bahçe görmek, kişinin temiz kalpli ve iyi niyetli olduğuna; Allah yolundan ayrılmayan bir kimse olduğuna yorumlanmaktadır. 

Rüyada Kırmızı Gül Görmek

Rüyada kırmızı gül görmek, rızık ve berekete işaret eder. Rüya sahibinin borçlarından kurutulacağına, işlerinin rast gideceğine yorumlanır. Kırmızı gül, sevinç ve mutluluğa delalet eder. Rüyada görülen kırmızı gül, evli kimseler için çocuğa işaret etmektedir. Sağlıklı ve hayırlı bir evlada yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sarı Gül Görmek

Rüyada görülen sarı gül, kişinin doğru yolda olduğuna, yaptığı işlerde başarılı olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada sarı gül bazen de hastalıklara işaret etmektedir. Rüyada sarı gül topladığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, ferah ve mutluluğa delalet etmektedir. 

Rüyada Pembe Gül Görmek

Rüyada pembe gül gören kişinin uzunca zamandır kimseyle birlikte olmayan bir kimsenin yeniden biriyle beraber olacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin mutlu bir ilişkiye başlayacağına ve bu beraberliğin evliliğe gideceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Gül Dikmek

Rüyada gül diktiğini gören kişinin bir amaç uğruna çok çalıştığına, mücadele ettiğine yorumlanmaktadır. Rüyada gül diktiğini gören kişinin istediklerinin hemen gerçekleşmeyeceğine, bir süre çalışması ve uğraşması gerektiğine, ardından isteklerinin bir bir olacağına delalet etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Gül Görmek

Molla Cami: Rüyada gül görmek, şerefli olan bir adama veya çocuğa yahut kayıp bir kimsenin gelmesine ya da kadına işaret eder. Rüyada gül topladığını gören kimse, hayır, iyilik, sevgi ve nimete kavuşur. Henüz açılmamış gül, hamile olan kadının çocuğunun düşmesiyle tabir edilir. Bazı tabirciler gül, ayrılacak veya elden kaçırılacak kadın ve ticarete yahut devamlı olmayan ferahlık ve sevince ya da sonu ve vefası olmayan ahde işaret eder, dediler.

Nablusi: Rüyada gül görmek, şerefli olan bir adama veya çocuğa yahut kayıp bir kimsenin gelmesine ya da kadına delalet eder Rüyada gül topladığını gören kimse, hayır, iyilik, sevgi ve hikmete kavuşur. Rüyada bir bahçeden beyaz bir gül kopardığını gören kimse, takva sahibi bir kadını öper. Kırmızı bir gül koparsa, oynak bir kadını öper. Rüyada sarı bir gül kokladığını gören kimse, hasta bir kadını öper.