Rüyada kuru sarımsak görmek ne anlama gelir? Rüyada sarımsak soymak neye işarettir?

Rüyada sarımsak görmek, pek hayırlara işaret etmese de her rüya alimi farklı farklı yorumlamaktadır. Rüyada sarımsak görmek, kötü niyetli insanların iftiralarına maruz kalmaya delalet ederken rüyada sarımsak dövmek sıkıntılı ve kötü günlerin son bulacağına işaret etmektedir. Peki rüyada sarımsak yemek ne anlama gelir?

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2021 09:56 GÜNCELLEME 03.11.2021 09:56 DİNİ BİLGİLER
Rüyada kuru sarımsak görmek ne anlama gelir? Rüyada sarımsak soymak neye işarettir?
Rüyada kuru sarımsak görmek ne anlama gelir? Rüyada sarımsak soymak neye işarettir?

Rüyada sarımsak görmek pek hayırlı olmayan rüyalar arasında yer almaktadır. Rüya sahibinin çevresinde kötü niyetli, fesat, kıskanç insanların varlığına işaret eder. Rüyada sarımsak gören kişinin kıskanç kişiler tarafından iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin bihaber olduğu mevzulardan dolayı dahi canının sıkılacağına, moralinin bozulacağına yorumlanır. Rüyada sarımsak görmek hayırlara yorulmasa da rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne dikkat ederek yorumlanması gerekmektedir. Rüyada sarımsak görmek sıkıntı ve kedere işaret ederken rüyada sarımsak döven kişinin maddi sıkıntı çekmeden bir ömür yaşayacağına işaret eder. 

Rüyada Sarımsak Yediğini Görmek

Rüyada sarımsak yemek, farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Bazı alimler toplum tarafından dışlanacağına, iftiraya uğrayacağına, hayatının en sıkıntı dönemine gireceğine işaret ederken bazı alimler de sıkıntılardan kurtulmaya ve hayra işaret etmektedir. Rüyada sarımsak yemek günah işlemeye ve harama bulaşmaya delalet edilir. Rüyayı gören kişinin çevresindeki kötü niyetli insanların kurbanı olacağına ve bundan dolayı çok üzüleceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sarımsak Dövmek

Rüyada sarımsak dövdüğünü görmek, rüya sahibinin çevresindeki kötü insanları alt ederek etkisiz hale getireceğin, rüya sahibine zarar vermeye çalışan kişilerin çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin hem sağlıklı hem de bereketli bir ömür yaşayacağına, kimsenin mutluluğunu bozamayacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sarımsak Almak

Rüyada sarımsak aldığını görmek, rüya sahibinin uzun süredir hayalini kurduğunu, olmasını istediği işlerin gerçekleşmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin güzel haberler alarak mutlu olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sarımsak Soymak

Rüyada sarımsak soymak şanssızlığa işaret eder. Rüya sahibinin uğursuz ve kısmetsiz bir süreçten geçerek çok sıkıntılı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu sorunlardan ancak çevresindeki güvendiği insanların desteğiyle kurtulabileceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Sarımsak Doğramak

Rüyada sarımsak doğramak, rüyayı gören kişinin keyfinin yerinde olduğuna ve işlerinin ast gittiğine işaret eder. Rüya sahibinin azmi ve çalışkanlığı sayesinde iş hayatında daima başarılı olacağına yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Sarımsak Görmek

Molla Cami: Rüyada sarımsak haran ve kötü mala ve çirkin söze işarettir. Rüya sahibi hayrı, şerre çevirir. Bundan dolayı, sarımsak yediğini gören kimse kötü bir isimle anılır. Yediği sarımsak pişmiş ise kötülüklerden tövbe eder ve hatadan döner. Sarımsak yemek, yalnız hasta için hayırdır. Sarımsağı kökünden çıkardığını gören kimseye akrabaları tarafından bir zarar ulaşır. Kökünden çıkarılan soğanın tabiri de böyledir. Bazıları soğan ve sarımsak, üzüntü ve kederdir demişlerdir.

Nablusi: Rüyada sarımsak, haram ve kötü mala ve çirkin söze delalet eder. Rüya sahibi hayrı, şerre tebdil eder. Bundan dolayı, sarımsak yediğini gören kimse, kötü bir isimle yad edilir. Yediği sarımsak pişmiş ise kötülüklerden tövbe eder ve hatadan döner. Sarımsak yemek, yalnız hasta için hayırdır. Kökten sarımsağı yerinden çıkardığını gören kimseye akrabaları tarafından bir zarar erişir.

Seyyid Süleyman: Sarımsak, haram mal ve çirkin sözdür. Pişmiş sarımsak yiyen, tövbe eder. Pırasa da sarımsak gibi tabir edilir. Pırasa tohumu, haram mala delalet eder. Bazılarına göre sarımsak kabuğu, mal ümidiyle dalkavukluk etmeye delalettir.