Arctic Monkeys'i dükkanının önünden kovan bakkal konuştu: Rock müziği sevmem ama...

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Arctic Monkeys’in üyelerini dükkânının önünden kovalayan bakkal Aydın Gül “Bağırmam yanlış oldu. Rock müziği sevmem ama gelsinler tanışalım kahve ikram edelim, yeter ki insan olsunlar” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2022 23:00 GÜNCELLEME 13.08.2022 23:02 YAŞAM
Arctic Monkeys'i dükkanının önünden kovan bakkal konuştu: Rock müziği sevmem ama...
Arctic Monkeys'i dükkanının önünden kovan bakkal konuştu: Rock müziği sevmem ama...

Konser için İstanbul’a gelen Arctic Monkeys’in üyeleri önceki gece Beyoğlu, Asmalımescit’teki bir mekâna gitti. Saat 01.00 sıralarında mekândan ellerinde içki şişeleriyle çıkan grup üyeleri hemen karşıdaki Bakkal dükkânının önünde sohbet ediyordu. Bu sırada bakkalın sahibi grup üyelerine bağırdı. İşte o anlar dünyada gündem oldu.

Bakkal Aydın Gül ise o anları Hürriyet’e şöyle anlattı: “Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir grup vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar.

‘LÜTFEN ŞİŞELERİ BURAYA BIRAKMAYIN’ DİYE UYARDIM

Önce ‘Şişeleri buraya bırakmayın’ diye uyardım. ‘Lütfen bırakmayın, bu şişeler kepenkleri patlatıyor, kazaya sebep olmasın’ dedim. Çıktım dışarı, bir tanesi yine buradaydı. Sinirlendim ve şişeleri çöpe attım. Zaten bunalmıştım. Hoş olmayan bir olay tabii. Belki bağırmam yanlış ama bunu yapmaya hakları yok, şişeleri çöpe atabilirlerdi.

Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Grup orada içiyordu bir sinir patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, uyarıdan sonra hâlâ şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem ama grup gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, yeter ki insan olsunlar.”

KAYNAK : hürriyet
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • RAMSES efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    nerede o eski rokcılar pivvvvv
    Cevapla
  • Bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    O ünlü grup kendi ülkelerinde de aynı davranışı yapıyor muymuş? Ünlü berduşlar...
    Cevapla
  • Eyya 1 yıl önce Şikayet Et
    Adları üstlerinde zaten ne bekleyeceksin ki
    Cevapla
  • #avşarın delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    boşver dayı kıymet verme yine gelirlerse yine KOV...
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    e haklısın be amca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR