Su kuyusunda ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Mehmet Güzel (83), evinin yakınındaki su kuyusunda ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 11:15 GÜNCELLEME 04.10.2022 11:15 YAŞAM
Su kuyusunda ölü bulundu
Su kuyusunda ölü bulundu

Manavgat'ın Uzunkale Mahallesi Güzelli mevkinde ikamet eden Mehmet Güzel'e yemek getiren damadı, kayınbabasını bulamayınca önce telefonla aradı, ulaşamayınca da çevrede arama yaptı. Güzel'in evinin yakınlarındaki zeytinliğe geldiğinde su kuyusunun yanında ayakkabı ve kıyafetlerini bulan damadı, muhtar ve diğer yakınlarına telefonla haber verirken, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden de yardım istedi.

İhbarla olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri, dibinde az miktarda su bulunan kuyuda arama yaptıklarında Mehmet Güzel'in cansız bedeniyle karşılaştı. İtfaiye ekibi tarafından su kuyusundan çıkarılan Mehmet Güzel'in cenazesi yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR