Kıbrıs’ta korunaklı villalarda ailece tatil fırsatı

Bir yıl boyunca çalıştınız ve artık sonunda tatil planı yapma zamanınız geldi. Tatile çıkmak isteyen çoğu kişi son yıllarda ilk tercihleri arasına ev konforu sunan kiralık villada İslami tatil yapma planını ekleniyor. 

Çıkacağınız tatilde kiralık villa tercih etmenize neden olacak onlarca etken var.

İstediğiniz her an dışarıdan görülme endişesi olmadan havuza girebileceğiniz, korunaklı villanızın bahçesinde akşamları barbekü keyfi yapacağınız bir tatil arzuluyorsanız Kıbrıs’ta İslami şartlara uygun korunaklı villa tatili tam size göre!

Kuzey Kıbrıs, doğal güzellikleri, etkileyici tarihi ve ailecek katılabileceğiniz spor aktiviteleriyle ile mutlaka yaşamanız gereken bir tatil vadediyor.

Kıbrıs’a gittiğinizde otellerde kalmak yerine, bünyesinde kumarhane ve alkollü içecekler olmayan korunaklı ve size özel havuzlu villalarda kalmanın keyfini ailece çıkarabilirsiniz.

İsteğinize göre haftalık ve günlük kiralayabileceğiniz tatil villaları ile muhafazakar-İslami konseptte ailenizle unutulmaz bir tatil imkanına sahip olabilirsiniz.

Kıbrıs’ta öne çıkan kiralık villalara HalalBooking avantajlarıyla göz atabilirsiniz

Yavru Vatan Kıbrıs, sıcak iklimiyle kendi halinde ama dikkat çekici bir ada ülkesi. Tarihi ve kültürüyle öne çıkan Kıbrıs’ta aileniz ve sevdiklerinizle Akdeniz manzarasının yanı sıra, Beşparmak Dağları’nın tertemiz havasını içinize çekebileceğiniz birbirinden güzel adresler var.

Kıbrıs’ta İslami villa tatili yaparken ailenizle birlikte çeşitli aktivitelere katılıp tatilinizi zenginleştirebilirsiniz.

Kıbrıs ziyaretçilerine doğa ve tarihi bir arada sunuyor

Kıbrıs tatilinizde, adanın kuzey doğu kısmında en uç noktası olan Zafer burnu görülmesi gereken bir yer. Burada adanın en güzel plajlarından olan Salamis de sizi bekliyor.

Beşparmak Dağları’na tırmanmak isterseniz St. Hilarion Kalesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Burada Bella Pais Manastırı ve Mavi Köşk de görebileceğiniz yerlerden.

Girne’de, Meşhur Girne Kalesi’ni görebilir, bölgedeki plajları ailenizle keşfedebilirsiniz. Denize girdiğinizde sıcacık deniz suyunun termal havuz hissi verdiğini göreceksiniz.

Kıbrıs’a gittiğinizde görmeniz gereken yerler arasında Kapalı Maraş da yer alıyor. Kısa süre önce turizme açılan bölgede yürüyüş yapabilir ya da bisiklet parkurunda ailenizle birlikte bisiklet sürebilirsiniz.

Tekne turları sizi el değmemiş koylara taşıyacak

Kıbrıs’ta yapabileceğiniz aktiviteler arasında tekne turları da var. Her türlü konfora sahip villanızın keyfini çıkarırken yapabileceklerinizden biri de tekne turuna çıkmak. Girne merkezdeki acenteler aracılığıyla tekne turlarına rezervasyon yapabilirsiniz. Tura çıktığınızda Kıbrıs’ın en bakir koylarını görebilir, Akdeniz’in tüm güzelliklerine varabilirsiniz.

Kıbrıs lezzetleri ile şaşırmaya hazır olun

Kıbrıs villa tatilinizi daha da renklendirmek için adanın eşsiz lezzetlerini de tatmalısınız. Korunaklı villanızın tadını ailece çıkarırken, Kıbrıs’ın en özel lezzetlerinden olan Şef Ali Kebabı, diğer adıyla Şeftali Kebabını tatmanızı öneririz. Bunun dışında hellim peynirli kahvaltılar da doyumsuz lezzetler sunuyor.

Ailenizle birlikte spor aktivitelerine katılın

Kuzey Kıbrıs’ı keşfe yürüyerek çıkmak isterseniz, Beşparmak Dağları’nın uçsuz bucaksız arazilerinde bulunan yürüyüş yolunda ailenizle tura çıkabilirsiniz.

Dağın sekiz yüz metre tepesinden, profesyonel bir pilotla ikili yamaç paraşütü deneyimi adrenalini damarlarınızda hissetmenizi sağlayacak.

Adada oluşturulan birçok değişik rotada gruplar halinde ya da yalnız başınıza bisiklet turuna çıkabilirsiniz.

Adanın tarihi yerlerini veya doğal güzelliklerini at sırtında da görebilirsiniz. Bununla birlikte ATV ile heyecan dolu safari turlarına da çıkabilirsiniz.

Kıbrıs’ta villa tatili yapmanın avantajlarından ve adada katılabileceğiniz aktivitelerden bahsettik şimdi de sizler için seçtiğimiz destinasyonlar ve villalardan bahsedelim.

Kıbrıs’ın Girne kentinde korunaklı villalarda tatil yapabileceğiniz birçok seçenek var

KKTC’nin en büyük kentlerinden olan Girne, aynı zamanda ülkenin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Karşıyaka, Beylerbeyi, Ozanköy ve Lapta gibi önemli yerleşim yerlerini sınırları içinde barındırır. Kenti, güneyinde Beşparmak Dağları, kuzeyinde ise Akdeniz çevreler.

Tatilde de İslami kurallara uyarak bütün bir senenin yorgunluğunu atmak, rahatlamak ve dinlenmek istiyorsanız, Kıbrıs’taki korunaklı villalara göz atın.

Beylerbeyi’nde sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı Bellapais Villa:

Tamamen korunaklı ve özel kullanımlı açık havuzu, deniz ve dağ manzarası ile Bellapais Villa, misafirlerine şehrin karmaşasından uzak bir tatil fırsatı sunuyor.


Karşıyaka’da sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı  Villa Butterfly:

Helal yiyeceklere yakın, korunaklı yüzme havuzu bulunan, sessiz sedasız gizlilik içinde ailenizle vakit geçirebileceğiniz bir villa.


Ozanköy’de sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı Hidden Cottage Villa:

Misafirlerine ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunan, yakın çevresinde helal yiyeceklere ve çeşitli dükkanlara ulaşım imkanı bulunan Hidden Cottage Villa tam size göre.


Lapta’da sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı Villa Longville:

Yemyeşil doğanın içinde tamamen korunaklı konseptiyle ailenizle birlikte sorunsuz bir tatil imkanı bulacağınız Villa Longville iyi bir seçenek olabilir.


Çatalköy’de sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı Villa Alison:

Deniz ve dağ manzarasını aynı anda sunan, tamamen korunaklı havuzu ve limon kokulu bahçesiyle misafirlerini ağırlayan Villa Alison tavsiyelerimiz arasında.


İncesu’da sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı Villa Amelia:

Sigara içilmemiş odaları, güneşlenme terası ve geniş bahçesindeki büyük havuzuyla Villa Amelia aileler için iyi bir seçenek.


Karmi Köyünde sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı korunaklı Villa Mandevilla:

Yılın her mevsiminde konaklamaya açık olan, otantik çiftlik evi konseptindeki merkeze 15 dakika uzaklıkta bulunan Villa Mandevilla konforlu bir tatil vadediyor.



Bu yazımızda Gezelim.com okurlarımıza Kıbrıs’taki korunaklı villalarda tatil yapmanın avantajlarından bahsettik. Aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir tatil geçirmenizi dileriz.       

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir