Göğebakan: Bu bir imtihan ümitsiz değilim
Yazdığı şarkı sözleriyle milyonlarca insanın kalbinde taht kuran Murat Göğebakan tedavi gördüğü hastanede sevenlerine umutlu mesajlar yolladı.
Bestelediği müzikler, yazdığı şarkı sözleriyle milyonlarca insanın kalbinde taht kuran Murat Göğebakan kan kanserine (lösemi) yakalandı. Hareketli, kıpır kıpır, adeta yerinde duramayan ünlü sanatçı, şimdi bir hastane odasında hastalığıyla mücadele ediyor. Dünyayı sadece yattığı odanın penceresinden seyredebiliyor. Kemoterapi aldığı için ailesiyle bile sınırlı görüşebiliyor.
Geçen haftaya kadar haberdar bile olmadığı rahatsızlığın kendisini bunalıma sürüklemediğini söyleyen 41 yaşındaki sanatçı, sözleriyle herkese örnek oluyor: "Allah'a inanan ve her şeyin O'ndan geldiğini bileni hastalık nasıl yıkar? O, verdiği için çektiğim bütün ızdıraplara rağmen 'Eyvallah' diyorum. Sadece Rabbim alnımın akıyla bunu atlatmayı nasip etsin diye dua ediyorum." Odasının kapısına umudunu kaybetmediğini ve sevenlerinden dua beklediğini yazan Göğebakan, birkaç aya kadar iyileşmeyi ümit ediyor.
Bir aydır halsizlik yaşayan sanatçı, nedeninin grip olduğunu düşünmüş. Kollarındaki morluklar artmaya ve diş etleri kanamaya başlayınca şüphelenerek hastaneye gitmiş. Kan testleri sonucunda lösemiyle yüzleşmiş. "İlk duyduğum anda bile üzüntü veya şok yaşamadım." diyen Göğebakan, insanların dünyada başına gelen her şeyin imtihan olduğuna inanıyor. "Biliyor ve hissediyorum ki yüzlerini bile bilmediğim insanlar benim için dua ediyor. Bunun bana ne kadar büyük bir kuvvet verdiğini anlatamam. Bu yüzden moralimi hiç bozmuyorum. İyileşip sevenlerimin arasına geri döneceğim günleri iple çekiyorum." diye konuşuyor.
Ünlü sanatçı, hastalığını öğrenmeden önce yeni albüm projesi içinde olduğunu belirtiyor. Rahatsızlığının bu fikre engel olmadığını vurguluyor. Hastane odasında gitarıyla yeni besteler yapan Göğebakan, rahatsızlığın kendisine farklı kapılar açarak ilham verdiğine dikkat çekiyor. Eşini bir an bile yalnız bırakmayan Sema Göğebakan ise hastalığı çekenin de hastaya bakanın da her dakikasının ibadet olduğunu hatırlatıyor. Edilen duaların kendilerini ayakta tuttuğunun altını çiziyor.
-
mehmet tokat 17 yıl önce Şikayet Etsağlıklıyken dine inanalım. böylece Allah'ın cennetini kazanalım ki orda hastalık yok..Beğen
-
Akif BAYARÇELİK 17 yıl önce Şikayet EtBUDA GEÇECEK. Sayın Göğebakan bizler için birer imtihan süreci sayılan rahatsızlığınızı Medicane Çamlıca hastanesinde baypas amaliyatı olduktan iki gün sonra öğrendim. Kalbimdeki 3 ana damarımın tıkalı olduğunu ve süre geçirilmeden değiştirilmesi gerektiğini aniden öğrendim ve 1 hafta içinde karar vererek Prof Dr Mehmet Salih Bilal beyin başarılı bir baypas operasyonu ile çok şükür yeniden hayata döndüm. Yüce Allahtan sizlere şifalar diliyorum dualarımız sizinle... Allaha emanet olunuz...Beğen
-
mustafa tansel 17 yıl önce Şikayet Ethakikat. sözün bittiği yer bu işte yine ne mutlu ki ona bu tedaviyi gören bir çok anadolu insanı gibi sesini duyuramama şansı yok sesini duyurabiliyor ve ilgileniliyor bu kişiyle eğer birde normal vatandaş olsan kim tınlar seni hayatın cilveleri işteBeğen
-
İBRAHİM ATIŞ 17 yıl önce Şikayet EtRABBİM ŞİHA VERSİNN.. Hastalığı karşılaman,bütün hastalara örnek olsun. Rabbim şifa versin. dualarımız sizinle...Beğen
-
Ahmet Karagöz 17 yıl önce Şikayet Etİmtihan. murat göğebakan kardeşimize ve tüm hasta olup şifa bekleyen hasata kardeşlerimize Allahtan şifalık dilerimBeğen