Maltepe'de bir kişi, alacağı olduğunu öne sürdüğü eski patronuna kurşun yağdırdı. Sokak ortasındaki dehşet anları silah tutukluk yapınca son buldu. O anlar kameraya yansıdı.

Olay Maltepe'de geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, 32 yaşındaki Recep Dönmez'in eski patronundan alacağı vardı. 48 yaşındaki Celal Gümüş, sabah iş yerine giderken yolu Dönmez tarafından kesildi. 

Dönmez, Gümüş'e kurşun yağdırmaya başladı. Recep Dönmez'in bacaklarına 4 kurşun sıktığı Celal Gümüş yere yığıldı. Ancak Dönmez tetiğe tekrar bastı. Silah tutukluk yapınca Celal Gümüş ölümden döndü. Yaralı Gümüş çevredekiler tarafından çağrılan ambulansa hastaneye kaldırıldı.Salgırgan ise polise teslim oldu.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Ibrahim 19.08.2020 21:00
    Ruhsatli Silah tasimak kolaylasmali . hastaneye postaneye silahli polis yada bekci .
  • misafir 19.08.2020 19:57
    işcinin hakkını alın teri kurumadan vereceksin h.z MUHAMMED S.A.V
  • Yeniden Osmanli 19.08.2020 18:39
    Su lanet para yüzünden, insanlar ne kadar kolayca seytanin oyuncagi olabiliyor. Bu duruma devlet artik el atmalidir. Toplum bu konuda cok iyi biliclenmelidir. Daha kres yaslarda cocuklara anlatilmalidir, asilanmalidir. Helal lokma, Emanet bilinci, güvenilir olmak ne demekdir, ihanet etmek ne demekdir. Faiz almak ne kadar kötü bir sey oldugunu cocuklarimiza asilamaliyiz. Yoksa böyle üzücü sonuclarla hep karsilasiriz. Allah c.c. toplumuza hidayet verir insallah.
  • Ahmet efendi 19.08.2020 18:35
    adamı asın ulannn kafasını kesin...bak bakim bi daha yapıyormu
  • Ruhi 19.08.2020 17:01
    Sokak ortasında şu işe bak! Yok abi yok adalet yok. Ey insanlar biz bu işi çözemez isek daha çok canımız yanacak
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek