Sultanbeyli'de polis merkezine götürülmek üzere polis ekiplerince ekip otosuna bindirilen bir kişi, iki polisin de polis otosuna binmesiyle araçtan inerek kaçtı. Kaçma anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultanbeyli’de yaşanan olayda polis ekipleri S.Ö. isimli kişiyi emniyete götürmek istedi. Üst aramasının ardından polis aracına bindirilen S.Ö. iki polis memurunun polis otosuna geçmesinin ardından kapıyı açıp koşarak hızla uzaklaştı.

Polis otosuna bindirilen şahsın aracın içerisinden kaçtığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde polis memurları bir şahsı polis otosuna bindiriyor. İki polisin de araca binmesiyle birlikte şahıs aracın kapısını açıp kaçıyor.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • hasan 19.04.2022 21:32
    bu olay detayli arastirilmali, direksiyondaki polis, kapilari kilitleye bilirdi, sanki kiz arkadasini arabaya bindirir gibi, arabaya bindirdin en basit sekilde sende ayni kapidan binebilirdin. bu olayda bir tuhaflik var, yakinda ögreniriz.
  • Bilal Ammar 19.04.2022 21:14
    Direksiyonda olan polis kılını kıpırdamadan oturuyor bunların görevine son verilmesi lazım
  • aga 19.04.2022 20:52
    kacan kim olur ise direk vurulacak belki katliam yapacak kactigi zaman direk vur yetkisi olacak sap sap bakilmaz yetki yok ise verilecek
  • tepki 19.04.2022 20:51
    polis egitimsiz yada kelepse takarsan ceza alirim diye korkuyor kim olur ise olsun kelepce denen sey var burda kactigi icin en az on yil ceza kesin uzerinde baska sey var idi onun icin de yirmi yil daha verin bir daha bulursanin bacalarina kollarina kelepce takarsin iyi niyetli polis asker olmaz her zaman bir kalleslik olacak diye dusunmesin gerek
  • gürsel 19.04.2022 20:41
    sucluya kelepce takilir polisin silahini alip poliside vurabilirdi suc polisin bune bu polis görevini iyi yapmamis
Daha fazla yorum görüntüle