İstanbul Zeytinburnu’nda 3 katlı binanın birinci katına tırmanan şüpheli, evden hırsızlık yaptıktan sonra çaldıklarını bir çantayla beraber sokakta bekleyen arkadaşına attı. Metrelerce tırmanarak girdiği evden beton zemine atlayarak olay yerinden kaçan şüphelinin o anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 22 Ağustos günü Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 117. Sokakta saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 2 şüpheli daha önceden belirledikleri bir binanın önüne geldi. Şüphelilerden biri 3 katlı binanın birinci katındaki daireye girmek için zemin katın korkuluklarına tırmandı. Birinci kattaki daireye girmeyi başaran şüpheli içeride bulunan dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu çantanın içine koyarak sokakta bekleyen diğer arkadaşına attı. Evin içindeki şüpheli, metrelerce yükseklikten beton zemine atladı. Şüpheliler çaldığı malzemelerle birlikte hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİLERİN EVE TIRMANDIĞI ANLAR KAMERADA

Hırsızlık anları, bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerden biri binanın birinci katına tırmanarak içeri giriyor. Bir süre sonra çaldığı malzemeleri bir çantayla beraber aşağıda bekleyen şüpheliye atıyor. Şüpheli daha sonra camdan atlayarak onu bekleyen arkadaşıyla birlikte olay yerinden uzaklaşıyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Ayşen 25.08.2022 01:30
    Hırsız girdiği evi bilen birisi bu kesin.
  • abdulbaki 24.08.2022 23:27
    bu hırsızların cesaret ve kabiliyetinden dolayı adalet bakanlığımıza madalya verilmelidir. defalarca serbest bırakarak ustalaşmalarını, insandan ve devletten korkmaz hale gelmelerini temin eden, utanmaz adalet bakanlarımızı tebrik etmemiz lazım. o evin sahibi vurulmadığına dua etsin. es kaza adamla karşılaşsa ve işine engel olsa, hırsızlara karşı koymaktan hapse girerdi.
  • şahin 24.08.2022 20:48
    Kanunlar hırsızları cesaretlendiriyor, mağduru daha çok eziyor.
  • Mustafa Gürbüz 24.08.2022 17:24
    Şartlı salıverin gitsin
  • Köyün Delisi 24.08.2022 16:52
    Kanun yapanların ve kanun uygulayanların uyuduğu, hırsız beylere(!) zarar vermenin ''hırsızlıktan'' daha ağır cezasının olduğu bu rezil ülkede hırsızlık artık bir ''meslek'' dalıdır! Nokta.
Daha fazla yorum görüntüle