İsrail'in BM Büyükelçisi Gilad Erdan, BM salonlarında adeta terör estiriyor. Erdan, şimdi de ABD üniversitelerindeki protestocuları Hamaslı olmakla suçladı. Erdan'ın sözleri, "Elinden gelse Harvard'ı bombalayacak." yorumuna neden oldu.

İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Büyükelçisi Gilad Erdan, İsrail'in katliamlarına karşı ABD'deki üniversitelerde Filistinlilerle dayanışma gösteren, Filistin için protesto düzenleyen öğrencileri hedef aldı.

Erdan, konuşmasında, "Hamas'ın okullarda saklandığını her zaman biliyorduk ama bunun sadece Gazze'deki okullarda olmadığının farkına varamadık. Harvard, Columbia ve diğer üniversitelerde de varlar." ifadelerini kullandı.

Gazze'de yaşanan insani trajedinin durmasını isteyen ve bu yüzden ABD polisinin şiddetine maruz kalan öğrencilere öfke kusan Erdan'ın sözleri, "Elinden gelse Harvard'ı bombalayacak." yorumuna neden oldu.

Yorumlar 157 Yorum Var
  • Muratt 06.05.2024 15:44
    Doğrusu İslam ülkesi yönetimlerinden birsey beklemiyoruz. Ama dünyanın tüm vicdan sahibi gençliğinden çok şey bekliyoruz. Eğer kanayan vicdanların üzerine güç ile baskı olursa hersey çığırından çıkar. Bilhassa abd AB'de vicdanlar teraziye çıkar. Tüm umutlar maalesef buna bağlı. Yoksa bu utanç insanlığın alnına yapışacak hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
  • Hakkı 06.05.2024 07:51
    Şükürler olsun Filistin davası, Mescid i Aksa Davası artık Tüm dünyada! Kahrolsun Siyonizm, Kahrolsun onların Karanlık yüzlü destekçileri! Hepimiz Hamas'ız! Yaşasın Antisemitizm! Küresel Vicdan Ayakta, Dünyayı sömüren İsrail ve işbirlikçileri Dayakta!
  • Guaidoglu 05.05.2024 19:21
    Israile sınırdaki müslümanlar toplanıp tükürse, İsrail sel altında kalır. Acizlige bak. Türkler gelse siz yeni osmanliyimi oynuyorsunuz diye müslümanlar fitne cikarir.
  • Www 05.05.2024 11:42
    Allah'ın lanetledigi kavim. O katlettiginiz masumlar ruyalariniza girecek,uykulariniz kaçacak. Hamas sizi o kadar ürkütmüş ki ,karşı çıkan herkesi onlardan sanıyorsunuz. Mâşerî vicdanınız dan kaçmayacak siniz. Elbet bunun bedelini ödeyeceksiniz,zalimler,hainler
  • Hayrullah 05.05.2024 11:31
    Filistinlilerin topraklarına çöken siz hırsız yahudilerden aşağı bir millet görmedik Tarihte 2 defa yok olduğunuz gibi 3. Defa da yok olacaksınız inşaallah bunu bu ümmed size yaşatacak
Daha fazla yorum görüntüle