Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.

MAÇ SONU GERGİN ANLAR

İlk maçı kaybeden Yunan ekibi taraftarlarının da desteğiyle parkeden 95-79′luk skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Panathinaikos, seride durumu 1-1’e getirdi. İlk maçtan itibaren iki takım arasında gergin anlar yaşanırken 2. maç sonunda skandal bir olay meydana geldi.

Maçın ardından soyunma odası koridorunda iki takım oyuncuları ve görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman ise Maccabi teknik ekibinden kendisine yönelik söylenen tehdidi açıkladı ve sert çıktı: Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden biri, kim bilmiyorum, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Hadi ama! Ben Ergin Ataman'ım, Panathinaikos koçuyum, Türkiye Milli Takımı'nın koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız.

Yorumlar 88 Yorum Var
  • Doğru iz 26.04.2024 17:05
    Bu İsrail'in sporcuları iş insanları, öğrencileri de mossad a çalışır! işgalci cani bir kavim Siyonistler!
  • Bir DARENDELİ 26.04.2024 16:45
    Heee Yaaa Bu TERÖRİST Devletciği Gunnata bilmek için Ne mal olduğu ortaya çıkmasın diye kıvrandığınız HİTLERE TÜRK ASILLI Musevileri Katlettirdiniz. Beslenmesi için Adi şantajlarla elegeçirdiğiniz aparat yöneticiler marifetiyle İSRAİLİN MODERN KÖLESİ Yaptırdığınız Amerikan Halkı gördüğünüz Uyanmaya başladı. Bubaşlangıç Güvendiğin SİYONİSTLERİN sonu demek oluyorrr. Müjdeler olsun.
  • Hakan 26.04.2024 16:17
    Boş yorum yapanlar siyonist herhalde. Adam dile getirmiş kariyerini riske atarak. Takımı ceza vericez diye açıklama yaptı ergin atamana.
  • anti 26.04.2024 16:15
    Nusret NUSREEEET yayınlanan video girsin gözüne
  • Metin 26.04.2024 15:28
    Sonuna kadar hocamızın yanındayız
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek