Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖĞRETMENİNE PUSU KURDU

Olay, Pursaklar’da yer alan bir lisede meydana geldi. İddialara göre, 17 yaşındaki lise 4’üncü sınıf öğrencisi R.U., 22 Nisan günü okula getirilmesi yasak olan elektronik sigara ile yakalandı. Bunun üzerine müdür yardımcısı Sadettin Dinçer (55), durumu öğrencinin ailesine bildirdi. Ailesine haber verilmesine sinirlenen R.U., 29 Nisan günü elindeki bıçakla okulun giriş katındaki merdivenlerde pusuya yattı. Çıkış kapısına yönelen Dinçer’e arkasından saldıran R.U., öğretmenini bacağından bıçakladıktan sonra kaçarak okuldan ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmen ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Bacağına 12 dikiş atılan Dinçer’in tedavisinin ardından taburcu edildiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan öğrenci ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
 

Yorumlar 125 Yorum Var
  • Sezgin 01.05.2024 19:41
    Can guvenligimiz yok. Dolayısıyla kimsenin çocuğuna evladım bunu neden yapıyorsun. Yapma diyemiyoruz. Eğitim falan zor. Öğretim de işte isteyene. İstemiyorsa genç ona da pek yapacak bir şeyimiz kalmıyor. Aciziz. Veli zaten çocuğunu korumak adına öğretmene saldırarak daha da kötü örnek oluyor. Sonra tut o genci tutabilirsen. En iyisi ailesine de söylememek diyor sonunda idareci.
  • Dürüst vatandaş 01.05.2024 14:58
    Anne babasını ve cocuğu ..20 sene sibirya da calıştıracaksın....demek bir şey öğretememìşler
  • kanka. 01.05.2024 03:45
    arkadaş katilin saldırganın böyle terörist tiplilerin yüzünü neden saklıyorsunuz. yüzü saklanacak biri varsa o da kurban, yazık adama. böyle katil ruhluları ifşa edin ki ibret olsun. cezzasıda çok olsun.
  • Koparan 01.05.2024 01:04
    Ibretlik icin hapis cezasi veril sin.Ceza bitiminde kimligi ip tal olsun sınır dışı edilsin Demokrasinin göz bebeği, modern, cagdas ülke İngiltere ac kalip ekmek peşine düşen göçmenleri nasil ugandaya sürgün ediyor, ölürlerse, İngil tere denizlerini kirletmesinler diye gönderiyor ve bizde gön derelim artık.
  • vatandaş 30.04.2024 23:42
    Bu pisliğin yüzünü neden saklıyorsunuz? fail belli değilse yüz saklanır yüzde yüz belli olan alçağı sırf yaşı küçük diye saklamak saçma değilmi? yaşı küçük ama kalleşçe pusu kurmayı iyi biliyor değilmi? demekki yaşı küçük değilmiş.Atın içeri yatırın 3 yıl
Daha fazla yorum görüntüle