İstanbul’da 1 Mayıs kutlamaları CHP'nin çağrısı sonrası provokasyonlarara sahne olmaya devam ediyor. CHP ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) öncülüğünde Saraçhane’de toplanan kalabalık Taksim Meydanı’na yürümek istedi. Radikal sol gruplar, tekmelerle ve sopalarla polise saldırdı.

CHP ile yakınlığı bilinen gazeteci Özlem Gürses Saraçhane’de 'aşırı polis şiddeti',  çok büyük olumsuzlukların yaşandığı ve mağduriyetlerin oluştuğu algısını yaratmak için biber gazından etkilendiğini göstererek canlı yayında peş peşe çok kez öksürdü. Canlı yayın sırasında arkadaşını görünce Gürses'in bir anda öksürüğünün geçmesi ise dikkatlerden kaçmadı. "Polis kalabalığı ittiriyor" dediği sırada da polisin önünde kimse olmadığı açıkça görülüyor.

 

 

Yorumlar 145 Yorum Var
  • KONYALI 03.05.2024 08:01
    tutuklanması yakındır haber 7 de elleri ters kelepçeli izleriz inşallah
  • verme 03.05.2024 02:40
    ne kadar kufur etsen bu hainlere az bunlarin basin karti iptal edilecek yalan haber yapti diye ceza alacak yuzsuz tam bunlar
  • İnsan ol insan 02.05.2024 22:43
    Bunlar ne nasıl bı anlayış bekliyolar küstahlıklarına şımarıklıklarına devletin milletin tepesine çıksın tepinsinlermi her yeri yaksın yıksınlarmı bütün bunlara öylece bu millet devlet sanki başka kimsenin yaşam hakkı yok tabi bı bunlarıki var oldu oldu
  • Yücel 02.05.2024 16:56
    Oyunculuk öpüşene kadardı. Kısa metrajlı bir filmdi ve çok acemice. Ondan başka gaza maruz kalan da yoktu. )))) Kabaşın biri de ters kelepçe rolüyle rezil etmişti kendini.
  • Osmanlı Yadigarı 02.05.2024 15:40
    Bunların yakıtı yalan. yalan makinesi. kamalizm in çocuklarıdır bunlar.
Daha fazla yorum görüntüle