Aydın’ın Didim ilçesinde sahilde gezerken sokak köpeğinin saldırdığı çocuk, çevredekiler tarafından kurtarıldı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Didim’in Akbük Mahallesi’nde koşu yolu olarak düzenlenen yolda yürüyen bir çocuk yanına yaklaştığı köpek tarafından saldırıya uğradı. Köpeğin saldırısını fark eden çevredeki vatandaşlar anında köpeğe müdahale ederek küçük çocuğu kurtardı.

KÖPEK KAÇARAK GÖZDEN KAYBOLDU, AİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Köpeğin saldırı anı ise sahildeki bir işletmenin güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve ailesinin şikayetçi olmadığı öğrenilirken, sokak köpeği olay sonrasında bölgeden kaçarak gözlerden kayboldu.

O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolda yürüyen çocuğun köpeğe yaklaşması, köpeğin çocuğa saldırması ve çevredeki vatandaşların çocuğu kurtarması yer alıyor.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • insan insan 02.05.2024 09:54
    2 yaşlı kadını ve bir de küçük çocuğu köpekler çatır çatır yedi kimsede hiç tepki yok . izinsiz ruhsatsız kayıtsız köpek satışları durdurulmalı satanlar ve alanlar tutuklanmalı. Hayvanını sokağa salanlar ağır cezada yargılanmalı bıktık artık bunun sonu iyiye gitmiyor.
  • Mardin'li 02.05.2024 09:42
    Büyük devlet Türkiye'nin çözülemeyen büyük sorunu
  • FIRAT 02.05.2024 09:22
    Seni Allah'a havale ediyorum REİS !!!
  • süleyman 02.05.2024 09:18
    ya toplayın yada millet gerekeni yapacak
  • süleyman 02.05.2024 09:18
    ya toplayın yada millet gerekeni yapacak
Daha fazla yorum görüntüle