Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşanan şaşkına çeviren olayda bir şahıs beyaz ayakkabılarla girdiği binadan, bir daireden çaldığı siyah ayakkabılarla ayrıldı. Ayakkabı çalan şahıs güvenlik kamerasına yakalandı.

Yaşanan hırsızlık olayı, Kapaklı Atatürk Mahallesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda ayakkabı çalındığından şüphelenen vatandaşlar, apartmanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

BEYAZ AYAKKABILARLA GİRDİĞİ BİNADAN SİYAH AYAKKABILARLA AYRILDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, bir süre apartman önünde bekleyen ve telefonla görüşme yapan kimliği belirsiz bir kişi, daha sonra apartmana girdi. Ayağındaki beyaz ayakkabılarla apartmana giren şahıs, bir süre sonra apartmanda yaşayan bir vatandaşa ait siyah ayakkabılarla apartmandan ayrıldı.

'AYAKKABILARI BENİM AYAKKABILIĞIMIN ÜSTÜNE BIRAKMIŞ'

Ayakkabılarının çalındığını güvenlik kamerası görüntülerini inceleyince öğrenen mağdur apartman sakini, “İlk başta bizim apartmanın yan tarafına bakıyor. Ayağındaki ayakkabıları benim ayakkabılığımın üstüne bırakmış. Hala duruyor. Her ihtimale karşı beyaz ayakkabıları atmadım. Apartmandan çıkarken benim ayakkabılarımı ayağına giymiş gidiyor” dedi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Urfalı 06.05.2024 10:00
    Şimdi bu adam adalet olsaydi bunu yapamazdı mahkeme ceza bile vermiyor vatandaşı koruyan kanun yok hırsızı evinin içinde bile vurmak suç böyle kanunun ......
  • bbbbbbbbb 06.05.2024 07:43
    cezalar caydırıcı olmazsa olacağı bu.tüm hırsızları falakaya yatıracan bak bi daha yaparmı
  • Efe mercan 06.05.2024 06:16
    Beyaz ayakkabıları bırakmış bari hiç olmazsa :))
  • isyankaroldum 06.05.2024 05:57
    Kapı önüne ayakkabı koyup millete rahatsızlık vermekde büyük suç tam covid sırası sözde okumuş 2 komşum kapı önünde standart herzaman 6-7 çift ayakkabı hadta sonrası 17-18 çift 26 çifte cıktığı zaman da oldu ve kendi evime gecemiyordum ayakkabılardan kac kez söyledim öyle devam ettiler bu suç değilmi keşke onlarıda çalsalardı
  • Hacı Baba 06.05.2024 05:32
    O giysinin altına beyaz ayakkabı hiç iyi durmuyordu.
Daha fazla yorum görüntüle