'Jahrein' mahlaslı yayıncı ve sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç, geçtiğimiz günlerde liyakat çıkışı yaparak kamu kurumlarında akraba, eş ve dost yeri olmadığını söyleyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

'BEN BU ADAMA NİYE OY VEREYİM Kİ?'

Sonuç, İmamoğlu'nun baldızı Şehriman Gümüş'ü Beylikdüzü Belediyesi'nde memur olarak işe aldığını belirterek, "Ben bu adama niye oy vereyim ki?" dedi.

'BU ADAM BALDIZINI BELEDİYEYE SOKMADI MI?

CHP ve Kılıçdaroğlu'na da seslenen Jahrein, "Bu adam baldızını belediyede işe soktu mu, sokmadı mı? 2018-2019 döneminde önce taşerondan sonra da memur olarak Beylikdüzü Belediyesi'ne sokmadı mı?" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bazı belediye başkanlarının akrabalarını belediye şirketlerine yerleştirmesine ilişkin, "Burası eş, dost, akraba yeri değil kardeşim. Kimse, hiç fark etmez. Ben de aynı şeyi yapıyorsam, benim partim de hesap soracak. Kendi vicdanına da hesap soracak. 'Ya ama çok marifetli.' Gitsin marifetini başka yerde göstersin." demişti.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Kafkasyalı 09.05.2024 15:33
    Ben size bir şey itiraf edeyim mi. CHP denince akla illk gelen liyakat yoksunu insanların toplandığı parti akla gelir. Ata sözünün ifade ettiği şekilde 'Diline usta, Eline hasta derler anadoluda
  • Baba Marzuk 09.05.2024 12:19
    Sorun şu ki bu adamın bu herzelerini siz değil bu jahreyn denen adam ortaya çıkarıyor! Siz neden çıkarmıyorsunuz dostum :(
  • German 50 09.05.2024 11:08
    Icim rahat çünkü Ben Seçmedim....
  • plevne 09.05.2024 10:46
    Fırıldak ekremi daha tanımamış bunlar :))
  • Ömer 09.05.2024 10:35
    Bu özgür özeli donunda döndürür zavallım kurtulmak için reise bahçeliye gidiyor lider benim diye ne yapsin
Daha fazla yorum görüntüle