Pendik'te bir kadın çocuğunun yanında komşusu tarafından saldırıya uğradı. O anlar sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Velibaba Mahallesi'nde bulunan site içerisinde 16 Nisan Salı günü meydana geldi. Aynı sitede oturan bir kadın ile komşusu olduğu öğrenilen bir erkek arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kadının adamı itmesi ile kavgaya dönüşen olayda, kadın çocuğunun yanında aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yere düştü. Kavga anı sitenin güvenlik kamerasına yansırken, kadın diğer komşuları tarafından kurtarıldı.

KORKUDAN ELLERİ İLE YÜZÜNÜ KAPATTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadın ve çocuğun sitenin merdivenlerinden aşağı indiği görülüyor. Merdivenin sonunda bulunan site sakini ile kadın arasında çıkan tartışmanın ardından kadının, adamı ittiği görülüyor. Kadının itmesiyle sinirlenen adam tekme ve yumruklarla kadına saldırıyor. Yere düşen kadının saçından tutan komşu, kadını bir süre yerde sürüklüyor. Kadının yardımına ise sitede oturan diğer vatandaşlar yetişiyor.

Olay anında kadının yanında bulunan çocuğun ise, elleriyle yüzünü kapattığı görülüyor.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • Skut 10.05.2024 15:10
    Haydar rumuzlu ben adam haklı demedim. Haklı haksızı hak terazisine bindirmen ayırt edemezsin. Dil var kılıçtan keskin. Sözle tahrik öfkeye sebep olur. İnsan öfkelendimi aklı ile hareket etmez. Bizim dinimiz asla böyle bir eyleme izin vermez ama işin iç yüzünü anlamadan hüküm vermek önyargılı olmaktır.
  • Baba 10.05.2024 09:50
    Burada adam Kadını takip ediyor, kadın önce de vurmuş olsada bu savuna amacı ile oluyor, hem öncede vursa Kadın dayak armak ne ya, birde çocuğunun yanında, kadına yardıma koşan ablalar biraz kendinize destek çıkın hepiniz adama girişin artık seyirci kalmayın böyle insanları Korkutun
  • Baba 10.05.2024 09:47
    Ne adammış be, güçü sadece kadın yetmiş, birde çocuğunun yanında, eğer ben bu kadının koçası olsam bu komşuyu delik deşik ederdim.
  • Hikaye 10.05.2024 09:21
    Şayet serbest bırakılmışsa yazıklar olsun
  • Ben 10.05.2024 09:21
    Bu başıboş köpekleri vurmak lazım neme lazım insan güvenliğini tehlikeye atiyor
Daha fazla yorum görüntüle