Batman'da büfe sahibi M.E. (52) iş yerinin yanında kaldırımda bekleyen 13 yaşındaki kız çocuğu F.D.E.’yi "Burada bekleme" diye uyardıktan sonra yaşanan tartışmanın ardından tekme- tokat dövdü. O anlar kameraya yansırken, gözaltına alınan M.E., çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırıldı.

Olay, Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi üzerinde bulunan bir büfenin yanında meydana geldi. Büfe sahibi M.E. iş yerinin yanında kaldırımda bekleyen F.D.E. adlı kız çocuğunu "Burada bekleme" diyerek uyardı. Yaşanan tartışmanın ardından M.E., F.D.E.’yi tekme ve tokat atarak darp ve hakaretler etti.

Çocuğun, "Ne yapıyorsun, pislik" diye bağırarak adamın tekme tokat ve yumruklarından kurtulmaya çalışmasına rağmen çocuğu darp etmeye devam eden adam, "Git babanı çağır" diye bağırdı.

Yere düşen kız çocuğu çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, darp raporu alan kız çocuğunun şikayeti üzerine M.E. gözaltına alındı.

Bir suç kaydı bulunan M.E., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede ev hapsiyle cezalandırıldı. 

 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Mrmrm 09.05.2024 21:13
    Artık büfe mi kalır orada. aynı dayağı meydanda yer elleri alçılık yapılır
  • Anne 09.05.2024 19:51
    Bu haberde bir yanlislik var. Çocuk mu adamı dövmüş doktar raporuyle ev istirahati almış acaba. 13 yaşındaki bir kız çocuğu güpegündüz kamerada da belli dayak yemiş de bu adamın anasından emdiği sütü bu devlet burnundan getirir. Bu çocuk reşit değil. Bu çocuktan devlet sorumlu. Devletin malına zarar versen senin burnundan gelir. Bu çocuğa yapılanı yanına bırakmaz ...
  • Zübeyde 09.05.2024 09:20
    Ağır hapis verin evde yan gelip yatıcak o çocuğun anne babası olduğunuzu düşünün empati yapın
  • Gültepeli bjk 08.05.2024 20:36
    Ne evhapsi bee kısas cezası uygulansın ödül olmuş yaa kısasta hayır vardır uygulansın
  • Devlet davası 08.05.2024 19:49
    Böyle durumlarda devlet doğrudan dava etmeli. Kamuda avukat, mühendis, öğretmen, memur ve akademisyen bulundurulmamalı. Gerektiğinde geçici süreyle işe alınmalılar. O çocuğun hakkı yerde bırakılmamalı.
Daha fazla yorum görüntüle