Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan sosyal medya hesabında, 1977'de Balkan Şampiyonu olan Kemal Sonunur'un başına gelenleri anlattığı videosunu paylaştı.

Sonunur, Balkan şampiyonu olmasının ardından TRT adına Uğur Dündar'ın "nasıl şampiyon oldun " sorusuna verdiği cevap sonrası sürüldüğünü ve Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde kendisini atadığını açıkladı.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Ergün 13.06.2020 22:30
    Uğur Dündar evet sayın seyirciler okulun çatısında namaz kılıyor larrrr dediğini ve kanal sahibinin de doğan olduğunu ve doğanın da kaçakçılık yaparken DEVLETÍ 5 KATRILYON DOLANDIRDIĞI NI VE parayı ödeyemeyen DOĞANda kanalları Demirören e sattığını. Doğanın da kapısına KUMARBAZ MESUTUN GELDIĞINI çok iyi biliyoruz . Gerçek VATANSAVARLAR Grubu bunların hepsi...
  • ismi lazım değil. 12.06.2020 02:43
    Duy artık ey gelecek nesil duy artık.atalarını bulduğun dinden dön artık.hak olan islama gel artık.meyve veren ağaç taşlanır,baykuşlar harabelerde yaşlanır.ölüm vaki olunca hakikat anlaşılır.geç olmadan ahiret hayatının pahasını biç artık!...
  • Feruduna 11.06.2020 13:00
    Yüce rabbimiz neden farz kılmış, kendisinin yüce yararı için değil herhalde senin ruhun ve zihnin için. Bizim kıldığımız namazlara Rabbimizin muhtaçtı yoktur, o zaten tekdir ve en mükemmellidir. Sen kendin müslüman ve kul olarak muhtaçsın namaza ve sünnetlere, cihada, zekâta vs vs çünkü faydasını göresin diye.
  • Semi 11.06.2020 12:19
    Allah yardimciniz olsun Allah uzun omurler ve Hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin size kemal bey dik durusunuz icinde SIZI TEBRIK ederim. Allah yardimciniz olsun devletimize.
  • Destan 11.06.2020 11:33
    Allah dostlariyla bdraberdir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek