ABD Başkanı Donald Trump, Fox News televizyonuna bağlanarak yaptığı açıklamada, seçilecek ABD Başkanı'nın birinci sınıf satranç oyuncusu Erdoğan'la başa çıkacak zihinsel kapasitede olması gerektiğini söylemişti.

Wisconsin eyaletinde katıldığı bir etkinlikte konuşan ABD Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği sözleri bir kez daha tekrarladı.

Trump, "Öğrendiğim bir şey var; Putin, Çin Devlet Başkanı Şi, Erdoğan... Onlar dünya standartlarında satranç oyuncuları. Böyle yabancı liderlerin bulunduğu bir dünyada, Joe Biden zihnen yetersiz" dedi.

TRUMP: BIDEN SOSYALİZMİN TRUVA ATI

ABD Başkanı Trump, Wisconsin'daki konuşmasında Demokrat rakibini hedef aldı. Biden'ın, solcuların kuklası, sosyalistlerin Truva Atı olduğunu öne süren Trump, "Başkanlık görevine aday olan en tehlikeli kişi" ifadesini kullandı. ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'ı "en tehlikeli aday" ve "sosyalizmin Truva Atı" olarak nitelendirdi.

Joe Biden'ın başkan yardımcısı adayı Kamala Harris'in de "suç yanlısı" ve "polis karşıtı" olduğunu savunan Trump, "Ben ise her zaman suç karşıtı, polis yanlısıyım." dedi.

Trump, Demokratlar'ın seçimleri kazanmasının tek yolunun da "seçimlere şaibe karıştırmaları" olduğunu öne sürdü.

3 Kasım'daki seçimlerin "en tehlikeli seçimler" olabileceğine dikkati çeken Trump, "Demokratlar kazanırsa, biz de bir diğer Venezuela olabiliriz." uyarısında bulundu.

Demokrat Başkan Adayı Biden'ın ocak ayında New York Times'ta yayımlandığı ortaya çıkan bir mülakatında Türkiye ile ilgili sarf ettiği sözler Ankara'nın sert tepkisini çekmişti.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Ortak 22.08.2020 10:00
    Trumpta hükümetin trolü inanmayın trol hesap
  • toto 21.08.2020 09:34
    abd demokrasisinin ortaya çıkardığı kişiler. al birini çal ötekine
  • esven 18.08.2020 15:08
    Kılıçtaroğlu başını iki ellerinin arasına al ve bir düşün,Erdoğan mı ,sen mi.
  • İzmir Mustafa 18.08.2020 14:27
    ABD Başkanı Trump olmasa idi Amerika sinsi sinsi Türkiye hakkındaki emellerine adım adım ulaşma politikalarına devam edeceklerdi. Helal Tramp sana, kim tutar seni. İfşa etmeye devam et kendi ülkenin gizli planlarını. Herkesin hakikatları görmeye ve bilmeye hakkı var. Yeter bu kadar üç maymun oyunu...
  • HIDIR BUDUR 18.08.2020 14:20
    Bu olaylar açık bir şekilde savaş ilanıdır. Ekonomik ve siyasi Haçlı seferiyle karşı karşıyayız. Bıçak kemiğe dayandı artık veeee inananlar hep kazanır. "Rasulullah’a Mekke de 3 yıl boykot uyguladılar. Müslümanlar açlıktan karnına taş bağladı" Kowboy edasındaki düşmanlarımız çatlasın. SİZE BOYUN EĞEN SİZİN GİBİ OLSUN. !!! (BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır ...)
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek